Gegužės 9-osios renginiuose Rygoje dalyvavo 150 tūkst. žmonių

Gegužės 9-osios dienos

Europoje Pergalės diena minima gegužės 8-ąją, kai 1945 metais Europoje nacių Vokietijos pasidavimu baigėsi Antrasis pasaulinis karas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Europoje Pergalės diena minima gegužės 8-ąją, kai 1945 metais Europoje nacių Vokietijos pasidavimu baigėsi Antrasis pasaulinis karas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS/LETA ir lrytas.lt inf.

May 10, 2016, 3:47 PM, atnaujinta May 26, 2017, 1:08 AM

Pasak jo, renginiai praėjo palyginti ramiai, policija dėl įvairių pažeidimų sulaikė „tik“ 18 asmenų, o dar vienas žmogus buvo sulaikytas pagal anksčiau išduotą arešto orderį.

Devyni žmonės buvo sulaikyti už tai, kad buvo viešoje vietoje smarkiai apsvaigę, vienas žmogus – už policijos nurodymų nevykdymą, trys – už smulkų chuliganizmą, trys – už šlapinimąsi viešoje vietoje, dar du – už kitus pažeidimus.

D.Anučinis sakė, kad šįmet pergalės prieš nacistinę Vokietiją Antrajame pasauliniame kare renginiuose dalyvavo mažiau žmonių nei pernai, todėl buvo užfiksuota ir mažiau pažeidimų.

Europoje Pergalės diena minima gegužės 8-ąją, kai 1945 metais Europoje nacių Vokietijos pasidavimu baigėsi Antrasis pasaulinis karas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.