Prancūzė nukankino prieš ją smurtavusį sugyventinį

Prancūzė į ligoninę paguldė savo buvusį vyrą, kuris ilgus metus prieš ją smurtavo. Monpeljė gyvenanti moteris savo sugyventinį apsvaigino, o tada jį kankino – aerozolio balionėliu degino jo lytinį organą.

Monpeljė su buvusiu vyru gyvenusi moteris jį apsvaigino ir kankino, nes šis ilgus metus prieš ją smurtavo.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Monpeljė su buvusiu vyru gyvenusi moteris jį apsvaigino ir kankino, nes šis ilgus metus prieš ją smurtavo.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2016, 2:11 PM, atnaujinta May 15, 2017, 1:12 PM

51-erių metų moteris šeštadienį savo sugyventinį, buvusį vyrą apsvaigino insulinu ir raminamaisiais vaistais „Xanax“. Pora buvo išsiskyrusi, bet toliau palaikė „nestabilius santykius“ ir gyveno kartu. Moters nukankintas vyras vis dar guli komoje.

Kai policija aptiko porą jų namuose Lemasono kvartale, 43-ejų metų vyras iš karto buvo išvežtas į ligoninę, o moteris – sulaikyta. Policija pradėjo tyrimą dėl pasikėsinimo į gyvybę ir kankinimo.

Per tardymą moteris papasakojo policijai, kad jos buvęs vyras ilgus metus prieš ją keldavo ranką. Ji taip pat kalbėjo apie „gilią neapykantą“, kurią jautė sugyventiniui bei norą jį „sužeisti“. Nors moteris niekados apie smurtą nepranešė policijai, ji daugybę kartų lankėsi pas gydytojus dėl žaizdų.

Tyrėjai tvirtino, kad moteris kalbėjo „suprantamai“, tačiau jai bus atliktas psichikos įvertinimas. Jei paaiškės, kad prieš moterį iš tiesų buvo smurtauta Prancūzijoje gali būti vėl atnaujintos diskusijos dėl savigynos termino praplėtimo, jog būtų apimtos ir smurto namuose aukos.

Prancūzijos debatų dėl savigynos simboliu tapo Jacqueline Sauvage, kuri buvo nuteista kalėti dešimtmetį dėl to, kad nužudė prieš ją smurtavusį savo vyrą. Daugiau nei 400 tūkst. žmonių pasirašė peticiją, kad ji būtų paleista, o vasarį Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as oficialiai jai suteikė malonę. Vis dėlto šią savaitę teismas atsisakė paleisti J.Sauvage.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.