Prie Serbijos vyriausybės pastato vyras grasino susprogdint granatas

Serbijos policija šeštadienį

Serbijos policija šeštadienį suėmė vyrą, grasinusį susprogdinti dvi rankines granatas prie vyriausybės būstinės Belgrado centre.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Serbijos policija šeštadienį suėmė vyrą, grasinusį susprogdinti dvi rankines granatas prie vyriausybės būstinės Belgrado centre.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-15 12:34, atnaujinta 2017-05-10 20:30

Vyras buvo suimtas anksti šeštadienį, po kelias valandas trukusių derybų. Dėl šio incidento buvo sustabdytas eismas aplink vyriausybės pastatą.

Serbijos valstybinė televizija nurodė, kad vyras atvažiavo prie vyriausybės pastato savo automobiliu ir pagrasino susisprogdinsiantis. Televizijos pranešime sakoma, kad šis vyras, jau anksčiau patekęs į teisėsaugos akiratį, reikalavo leisti jam pasikalbėti su jo bylą nagrinėjančiu policijos pareigūnu.

Premjeras Aleksandras Vučičius, šiuo metu išvykęs su savo ministrais į pietinį Nišo miestą, sakė, kad padėtis buvo pavojinga, nes vyras buvo ištraukęs granatų sprogdiklių kaiščius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.