Gražuolė Dmitrijaus Peskovo dukra prisipažino – Paryžius ją gąsdina

Kremliaus spaudos atstovo Dmitrijaus Peskovo duktė Jelizaveta viešai išreiškė pritarimą JAV prezidento Donaldo Trumpo minčiai, kad „Paryžius nebėra Paryžius“. Merginą ten gąsdina apgavystės.

D.Peskovo duktė Jelizaveta socialiniame tinkle „Instagram“ dalijasi jųdviejų nuotraukomis.
D.Peskovo duktė Jelizaveta socialiniame tinkle „Instagram“ dalijasi jųdviejų nuotraukomis.
Daugiau nuotraukų (1)

„The Daily Mail“, „Instagram“ ir „Lietuvos rytas“ inf.

Mar 2, 2017, 9:24 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 6:42 PM

Auksinio Rusijos jaunimo atstovė J.Peskova į socialinį tinklą „Instagram“ dažnai kelia nuotraukas iš savo prabangaus gyvenimo ir kelionių.

O šį kartą 18-metė, turinti per 20 tūkst. sekėjų, nutarė išdėstyti savo nuomonę apie Paryžių. Tiesa, žėrė ne pačius gražiausius žodžius, pritardama JAV prezidentui, manančiam, kad teroristai pakeitė Prancūzijos sostinę.

„Paryžius nebėra Paryžius, sakė D.Trumpas, ir nors man patinka šis gražus miestas, aš pradedu jam pritarti, – rašė mergina, su savo gerbėjais dalindamasi nuotrauka iš kito Prancūzijos miesto. – Apgavystės čia tyko už kiekvieno kampo: niekada nebandykite keisti valiutos Eliziejaus Laukuose – mieli žmonės iš arabiškų ar Afrikos šalių ilgai pasakos jums apie savo sunkų gyvenimą ir iškeis pinigus pagal tokį kursą, kad net esant 14 laipsnių šilumos – kaip čia būna vasarį – jūsų kūnas pašiurps.“

Mergina taip pat rašė apie sukčius, kurie prie Luvro bando apgauti žmones, kad jie neva pametė auksinį žiedą, tačiau gali susigrąžinti jį tik už atlygį.

„O jei norite patekti į kokį nors restoraną, aišku, būsite apieškoti. Bet moteris, apsimuturiavusi nuo galvos iki kojų ir užsidengusi veidą, bus praleista ir dar bus pasakyta: „Bonjour madame!“ Aš tikrai nesu rasistė, bet labai pritariu jums, pone prezidente!“ – rašė mergina.

Jelizaveta, kalbanti penkiomis užsienio kalbomis ir keliaujanti po visą pasaulį, anksčiau žavėjosi europietišku gyvenimo stiliumi bei mentalitetu.

„Europa labiau pritaikyta paprastų žmonių gyvenimui nei Rusija. Man labai patinka bendraamžių europiečių mentalitetas, jų požiūris į gyvenimą. Europoje jaučiuosi geriau“, – yra sakiusi mergina.

Jelizaveta, užuot mokiusis Maskvos universitete, kaip to norėjo jos tėvas, pasirinko studijas Prancūzijoje. Teigiama, kad dėl to jųdviejų santykiai buvo kiek atšalę, bet dabar tėvas ir dukra vėl bendrauja.

„Jeigu jis turi laisvo laiko, stengiamės praleisti jį drauge. Einame į kiną. Tačiau niekada nesilankome restoranuose“, – pasakojo J.Peskova.

Beje, mergina, nepaisydama to, kad tėvo viršininkas – prezidentas Vladimiras Putinas, anksčiau yra pareiškusi nuomonę apie Rusijos švietimo sistemą: „Ten – visiškas pragaras.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.