Kad medikai nepadėtų vyro meilužei – nuoga prieš jų automobilį (video)

Moteris Kinijoje nuoga atsigulė prieš greitosios pagalbos automobilį, kad šis neišvežtų į ligoninę avarijoje sužalotos jos vyro meilužės ir pastarosios dukters, rašo „Daily Mail“.

Netgi atvykus pagalbos tarnyboms, įsiutusi moteris stengėsi jų neprileisti, neklausė net ginkluotos policijos ir nuoga atsigulė prieš greitosios pagalbos automobilį, kad šis neišvežtų nukentėjusiųjų.<br>„YouTube“
Netgi atvykus pagalbos tarnyboms, įsiutusi moteris stengėsi jų neprileisti, neklausė net ginkluotos policijos ir nuoga atsigulė prieš greitosios pagalbos automobilį, kad šis neišvežtų nukentėjusiųjų.<br>„YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2012, 10:20 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:23 PM

38 metų Zhang Shih, įniršusi dėl vyro neištikimybės, automobiliu partrenkė įtariamą meilužę, savo kaimynę Wang Lu ir jos 4 metų dukrelę, po to saugojo aukas ir darė viską, kad šioms nebūtų suteikta pirmoji pagalba.

Netgi atvykus pagalbos tarnyboms, įsiutusi moteris stengėsi jų neprileisti, neklausė net ginkluotos policijos ir nuoga atsigulė prieš greitosios pagalbos automobilį, kad šis neišvežtų nukentėjusiųjų.

„Ji visus, kas bandė padėti, varė šalin, - sakė policijos atstovas. - Kai atvyko greitoji pagalba, ji nusimetė visus savo drabužius ir nuoga atsigulė priešais automobilį, kad neleistų nuvežti aukas į ligoninę“.

Zhang Shih, kaltinama savo automobiliu partrenkusi Wang Lu ir jos dukrelę, teisinosi, kad susipyko su vyru dėl jo neištikimybės.

Dviejų vaikų motina stovėjo sargyboje prie dviejų sunkiai sužeistų aukų ir stabdė kiekvieną, kas norėjo suteikti joms pirmąją pagalbą.

Ji netgi apkumščiavo mediką, bandžiusį padėti jos varžovės dukrelei, ir privertė gydytoją išmesti mergaitę. Ši vėliau mirė nuo sužalojimų.

Pradinės mokyklos mokytojai Zhang Shih pateikti kaltinimai dėl nužudymo ir bandymo nužudyti.

Jeigu ji bus pripažinta kalta, jai gresia mirties bausmė.

Suteikti aukoms pagalbą ji neleido beveik pusvalandį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.