Milijardierius šalia mirusios žmonos gyveno kelias dienas?

Galimai dėl narkotikų perdozavimo mirusi viena turtingiausių Didžiosios Britanijos moterų Eva Rausing negyva savo namuose galėjo gulėti 3-4 dienas, kol jos kūną aptiko policija. Bent taip britų žiniasklaidai teigė pareigūnai, tiriantys kompanijos „Tetra Pak“ paveldėtojo Hanso Kristiano Rausingo žmonos mirties aplinkybes.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-12 21:22, atnaujinta 2018-03-18 05:08

Britų portale „Daily Mail“ taip pat rašoma, kad nuo narkotikų priklausoma turtuolių pora gyveno prabangiame 15 mln. svarų sterlingų vertės name, tačiau sutuoktiniai apsiribojo vos dviem kambariais, kuriuos buvo pavertę landyne.

Tyrėjai šiomis dienomis studijuoja telefonų skambučius, elektronines ir trumpąsias žinutes, vaizdo kamerų įrašus, siekdami išsiaiškinti, ar H. K. Rausingas leido laiką namuose, kai jo žmona buvo jau mirusi.

Vienas poros draugas, kuris teigė neseniai lankęsis Rausingų penkių aukštų name Čelsyje, Londone, pasakojo, kad du kambariai, kuriuose gyveno pora, buvo „narkomanų lindynė“. Anot jo, likusi namo dalis buvo nenaudojama.

„Tai buvo tikras šiukšlynas. Labai netvarkinga. Negalėtum patikėti, kad jie – milijardieriai. Tai rodo, ką padaro narkotikai. Jie negalėjo pasirūpinti nei savimi, nei namu. Jie naudojosi tik dviem kambariais vietoje dešimčių. Labai liūdna“, - kalbėjo anonimas.

Teigiama, kad pora pastaraisiais mėnesiais gyveno atsiskyrėliškai. Jeigu H. K. Rausingas kur nors trumpam išeidavo, jis daugiausiai naudodavosi galiniu išėjimu.

Trečiadienį pranešta, kad H. K. Rausingas nugabentas į medicinos įstaigą, kur yra gydomas. Jis nėra susižeidęs, bet medikų pagalbos jam prireikė dėl visiško išsekimo.

Nesugebėjo atsakyti į klausimus

Žiniasklaidoje mirgančios neseniai darytos H. K. Rausingo nuotraukos atskleidžia, kad milijardierius pastaruoju metu tapo savo paties šešėliu. Teigiama, kad kai pareigūnai bandė jį apklausti dėl narkotikų laikymo, o vėliau ir dėl žmonos mirties, jis stengėsi kalbėti nuosekliai, tačiau nesugebėjo atsakyti į jam pateiktus klausimus.

Princo Charleso bičiuliai H. K. Rausingas ir jo žmona Eva ilgus metus kovojo su savo priklausomybe nuo sunkiųjų narkotikų. Dėl polinkio kvaišintis jie jau buvo turėję nemalonumų su teisėsauga.

H. K. Rausingas ir Eva Kemeny susipažino reabilitacijos centre, kur abu stengėsi išsigydyti nuo lemtingo potraukio.

Liz Brewer, buvusi E. Rausing draugė, pasakojo: „Ji buvo labai priklausoma ir stengėsi nuo priklausomybės išsivaduoti. Paskutinį kartą ją mačiau prieš porą mėnesių. Eva labai stengėsi mesti ir gydėsi daugybėje klinikų. Girdėjau, kad ji galėjo gulėti mirusi namuose keletą dienų. O jam (Hansui) būtų neįprasta išeiti iš namų ilgesniam laikui nei kelios valandos.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.