Milijardierius narkomanas įtariamas savo žmonos nužudymu

Didžiosios Britanijos policija nekantriai laukia, kol kompanijos „Tetra Pak“ įpėdinis Hansas Kristianas Rausingas išsiblaivys ir galės papasakoti, kaip mirė jo žmona Eva.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-13 19:28, atnaujinta 2018-03-18 04:23

„Kol kas mes negalėjome apklausti pono Rausingo. Jis buvo sulaikytas policijos įtariant žmonos nužudymu. Laukiame pranešimo, kada jis bus pasirengęs atsakyti į policijos klausimus“, - penktadienį teigė įvykį tirianti pareigūnė Sharon Marman.

49 metų H. K. Rausingas buvo sulaikytas Londone liepos 9 dieną. Pareigūnai sustabdė jo vairuojamą automobilį, įtarę, kad vairuotojas yra neblaivus. Išsiaiškinę vyro tapatybę ir automobilyje radę narkotikų, pareigūnai nuvažiavo atlikti kratos į Rausingų namus, kur rado daugiau narkotikų ir H. K. Rausingo žmonos Evos lavoną. Policija įtaria, kad negyva moteris prabangiuose poros namuose gulėjo keletą dienų.

Atliktas skrodimas neatskleidė E. Rausing mirties priežasties. Šiuo metu atliekami kiti tyrimai, taip pat ir toksikologiniai. Įtariama, kad moteris galėjo perdozuoti narkotikų.

Policija iš karto bandė apklausti H. K. Rausingą, tačiau vyras, kurio turtas vertinamas 4,5 mlrd. svarų sterlingų, nesugebėjo rišliai kalbėti. Pranešama, kad šiuo metu jis yra blaivinamas vienoje medicinos įstaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.