Aktorius S. Stallone neteko sūnaus (papildyta, video)

Kartu su tėvu filme „Rocky V“ vaidinęs Sage'as Stallone liepos 13-ąją rastas negyvas savo namuose Holivude. 36 metų vyras taip pat kaip ir tėvas Sylvesteris Stallone siekė aktoriaus karjeros. Tėvas ir sūnus kartu dirbo kurdami legendinio filmo apie Rocky Balboa penktąją dalį 1990 metais.

1996 metų nuotraukoje užfiksuota filmo "Dienos šviesa" premjera. Į renginį Los Andžele S. Stallone atvyko su Jennifer Flavin ir sūnumi Sage'u Stallone, kuris filme vaidino kalinį.<br>AP
1996 metų nuotraukoje užfiksuota filmo "Dienos šviesa" premjera. Į renginį Los Andžele S. Stallone atvyko su Jennifer Flavin ir sūnumi Sage'u Stallone, kuris filme vaidino kalinį.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

"Reuters" ir lrytas.lt inf.

2012-07-15 18:11, atnaujinta 2018-03-18 03:21

Policijos pareigūnai tiria vyro mirties aplinkybes. JAV žiniasklaidoje jau pasirodė informacija, kad vyras galėjo perdozuoti vaistų.

Pirminiais duomenimis, jokių požymių, kad į S. Stallone's namą buvo įsilaužta, nėra.

S. Stallone buvo vienas iš dviejų veiksmo filmų žvaigždės sūnų iš pirmosios santuokos.

Kol kas įvairūs šaltiniai pateikia skirtingas versijas, kaip buvo rastas negyvas vyras.

Vieni teigia, pareigūnai nuvyko nurodytu adresu Holivude, kai gavo prašymą patikrinti, ar šeimininkui nenutiko nieko blogo. Kitų duomenimis, negyvą šeimininką rado namų tvarkytoja.

"Artimiesiems ir draugams sukėlė nerimą tai, kad iš S. Stallone nėra jokių žinių. Todėl jie paprašė namų tvarkytojos patikrinti būstą. Darbuotoja nuėjo pažiūrėti ir rado šeimininką be gyvybės ženklų, - pasakojo velioniui atstovavęs advokatas George'as Braunsteinas, - Tai tragedija. Jis buvo jaunas, talentingas ir ypač geras filmų kūrėjas, nuostabi asmenybė".

Filmavimosi aikštelėse S. Stallone atsidūrė dar vaikystėje. Vėliau jis ne tik vaidino, bet ir pats ėmė kurti filmus.

1996 metais filme "Dienos šviesa" apie nelaimę Niujorko tunelyje, Sage'as vėl vaidino kartu su tėvu - tą kartą jis vėl buvo pagrindinio herojaus sūnus, kuris sėdi kalėjime.

66 metų Sylvesteris Stallone per pirmąją santuoką su Sasha Czack susilaukė dviejų sūnų. Sage'as buvo vienas iš jų. S. Stallone su pirmąja žmona išsiskyrė 1985 metais. Poros santuoka truko 10 metų.

Kartu su trečiąja, dabartine žmona Jennifer Flavin aktorius susilaukė dar trijų vaikų.

Kovinių veiksmo filmų žvaigždės atstovai išplatino pranešimą, kuriame teigia, kad žinia apie staigią sūnaus mirtį stipriai sukrėtė  Sylvesterį Stallone.

Jokio savižudybės raštelio nerasta, nors namuose Mulholando Draive pareigūnai aptiko buteliukų su receptiniais vaistais.

Artimiausiomis dienomis bus atliktas skrodimas, tyrėjai nagrinėja velionio medicinos įrašus, sakė pareigūnas, tačiau mirties priežastis gali būti paskelbta tik po kelių savaičių, kai bus atlikti toksikologiniai tyrimai.

Teisininkas George'as Braunsteinas, atstovavęs Sage'ui 15 metų, sakė, kad jo draugai ir pažįstami buvo sunerimę, nes pastaruoju metu nebegavo žinių iš jo, ir pažymėjo, kad negyvą jį radusi tarnautoja buvo ūkvedė.

Sylvesteris Stallone ketvirtadienį buvo pasirodęs San Diego pop kultūros šventėje „Comic-Con“ reklamuoti savo būsimo filmo „Nesunaikinamieji 2“ („Expendables 2“) su savo draugu ir žvaigžde Arnoldu Schwarzeneggeriu.

Sage'as Moonbloodas Stallone buvo vyriausiasis iš dviejų Sylvesterio sūnų su pirmąja žmona Sasha Czak ir dviejose filmuose vaidino kartu su savo tėvu.

1996 metais Sage'as Stallone su filmų redaktoriumi Bobu Murawski įsteigė firmą „Grindhouse Releasing“ antrarūšių (B klasės) filmų išsaugojimui bei reklamavimui ir aštuntojo bei devintojo dešimtmečių filmų rodymui.

Sage'as 2006-aisiais režisavo trumpametražę juostą „Vic“, kuri rodyta Palm Springso kino festivalyje.

Pasak G. Braunsteino, Sage'as Stallone jau prakalbo apie vedybas, ir jis buvo dažnai kviečiamas filmuotis.

„Jis buvo visiškai pasinėręs į filmų gamybą, jo laukė graži ateitis, - pažymėjo G. Braunsteinas. - Jis buvo kupinas entuziazmo ir teigiamų emocijų“.

„Manau, kad įvyko nelaimingas atsitikimas“, - sakė teisininkas apie jo mirtį.

Pasak G. Braunsteino, vyras labai žavėjosi savo tėvu ir daug dirbo stengdamasis turėti savo vardą kino pramonėje.

„Jis labai didžiavosi savo tėvu ir didžiavosi esąs jo sūnus“, - pridūrė teisininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.