Prancūzijos prezidento partnerė gailisi dėl žinučių „Twitter“

Prancūzijos pirmoji ponia

Apie stiprią S. Royal ir V. Trierweiler (nuotraukoje), kuri po „Twitter“ skandaliuko gavo pravardę „Tweetweiler“, konkurenciją kalbama jau seniai.<br>"Reuters"
Apie stiprią S. Royal ir V. Trierweiler (nuotraukoje), kuri po „Twitter“ skandaliuko gavo pravardę „Tweetweiler“, konkurenciją kalbama jau seniai.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

2012-07-15 18:23, atnaujinta 2018-03-18 03:21

Praėjusį mėnesį per patį Prancūzijos parlamento rinkimų kampanijos įkarštį V. Trierweiler tame socialiniame tinkle pareiškė remianti buvusios F. Hollande'o partnerės ir jo keturių vaikų motinos Segolene Royal oponentą.

Šis posakis greit išplito žiniasklaidoje kaip darantis „keblumų“ tuo metu ką tik prezidento rinkimus laimėjusiam F. Hollande'ui.

Olivier Falorni, kuris buvo išmestas iš Socialistų partijos už tai, kad atsisakė užleisti vietą S.Royal savo bastione La Rošelyje, sutriuškino ją surinkęs 63 proc. balsų.

„Prieš rašydama „Twitter“ suskaičiuosiu iki 10-ies“, - šeštadienį prancūzų televizijai sakė V.Trierweiler.

F. Hollande'as anksčiau šeštadienį sakė: „Privatūs reikalai visada sprendžiami privačiai. Ir aš pasakiau tai savo artimiesiems, tad jie gali skrupulingai šio principo laikytis“.

Apie stiprią S. Royal ir V. Trierweiler, kuri po „Twitter“ skandaliuko gavo pravardę „Tweetweiler“, konkurenciją kalbama jau seniai.

Per 2007 metų prezidento rinkimus F. Hollande'as parodė lojalumą buvusiai partnerei S. Royal, kovojusiai su Nicolas Sarkozy dėl prezidento posto, bet, kaip pranešama, jau nuo 2005 metų jis artimai draugauja su 47-erių V. Trierweiler, kuri yra du kartus išsiskyrusi ir turi tris vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.