V. Putino partijos priimamajame užsidegė moteris

Partijos „Vieningoji

Novosibirską sukrėtė tragedija.<br>"Reuters"
Novosibirską sukrėtė tragedija.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

"Interfax", BNS ir lrytas.lt inf.

2012-07-18 20:27, atnaujinta 2018-03-18 01:01

Ligoninės, į kurią dėl bylinėjimosi su statytoju save padegusi Valentina Gerasimova buvo skubiai nuvežta, medikai sako, kad jos būklė labai sunki.

„51-erių moteris apdegė 90 proc. audinių, pažeisti jos kvėpavimo takai. Apdegimas itin sunkus. Moteris prijungta prie dirbtinio plaučių ventiliavimo aparato. Ją ištiko koma. Tolesnė moters būklės prognozė abejotina“, - sakė žurnalistams ketvirtadienį Novosibirsko srities klinikinės ligoninės vyriausiasis gydytojas Jevgenijus Komarovskis.

Taip pat į ligoninę atvežtas 42-ejų metų Olegas Pučkovas - „Vieningosios Rusijos“ visuomeninio priimamojo darbuotojas, jis apdegė maždaug 13 proc. audinių.

V. Gerasimova susideginimo aktą įvykdė „Vieningosios Rusijos“ visuomeniniame priimamajame Novosibirsko prekybos ir verslo centre dėl bylinėjimosi su statybų bendrove.

„Pasak priimamojo darbuotojų, V. Gerasimova liko nepatenkinta konsultacija, išsitraukė stiklainį nuo agurkų su skysčiu, žiebtuvėlį, sausų servetėlių ir ėmė grasinti, kad padegs save. Po to padegė save ir puolė prie durų. Vyras nusivilko švarką ir mėgino numušti nuo jos liepsną“, - sakė agentūrai „Interfax“ „Vieningosios Rusijos“ regioninio skyriaus visuomenės priimamojo vadovė Nadežda Boltenko.

Per incidentą keturių aukštų pastato V. Lenino gatvėje Novosibirsko centre antrame aukšte degė biuro baldai 70 kv. metrų plote. Iš pastato buvo evakuoti 87 žmonės. Gaisras buvo visiškai užgesintas 13 valandą 22 minutės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.