Kino teatre 12 žmonių nušovęs žudikas yra psichiškai neįgalus?

Amerikietis Jamesas Holmesas, kuris per filmo premjerą JAV nušovė 12 žmonių, jo advokato teigimu, yra „psichiškai neįgalus“. Per teismo posėdį Senteniale Kolorado valstijoje gynėjas Danas Kingas reikalavo, kad jam būtų perduoti visi duomenys ir nuotraukos iš nusikaltimo vietos bei kiti įrodymai. Tik tada esą pavyks visiškai įvertinti žudiko sveikatos būklę, praneša agentūra AFP.

J. Holmesas naktį į liepos 20-ąją kino teatre Auroroje netoli Denverio per naujo filmo apie Betmeną premjerą nušovė 12 žmonių ir 58 sužeidė.<br>"Reuters"
J. Holmesas naktį į liepos 20-ąją kino teatre Auroroje netoli Denverio per naujo filmo apie Betmeną premjerą nušovė 12 žmonių ir 58 sužeidė.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 10, 2012, 4:01 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:08 AM

Stebėtojai spėja, jog advokatas sieks, kad jo ginamasis būtų paskelbtas nepakaltinamu.

J. Holmesas naktį į liepos 20-ąją kino teatre Auroroje netoli Denverio per naujo filmo apie Betmeną premjerą nušovė 12 žmonių ir 58 sužeidė. Jam pateikti kaltinimai dėl nužudymo. J. Holmesas prieš tai gydėsi pas psichiatrę, kuri specializuojasi šizofrenijos ir kitų psichinių ligų srityje. Anot žiniasklaidos, ji likus kelioms savaitėms iki nusikaltimo perspėjo, kad jos pacientas gali nusikalsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.