Namų duris tik atvėrusiai moteriai į kaklą susmeigtas švirkštas

Siaubingos, bet absoliučiai atsitiktinės atakos metu galvažudys moteriai į kaklą susmeigė hipoderminę adatą tiesiog prie jos pačios namų durų. Pabeldęs į aukos duris, banditas puolė 41-erių moterį, staigiu judesiu įsmeigė jai į kaklą švirkštą ir pabėgo, - pranešama „Dailymail“.

Verta atsargiai atidarinėti namų duris, nes galite tapti žudiko auka.<br>"Reuters"
Verta atsargiai atidarinėti namų duris, nes galite tapti žudiko auka.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2012, 8:11 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:36 AM

Moteris, kurios vardas nebuvo atskleistas, skubiai nuvežta į ligoninę, kur gydytojai patikrino ją dėl hepatito ir AIDS. Hipoderminės adatos paprastai yra naudojamos leidžiantis heroiną. Panaudotos adatos gali būti užkrėstos krauju plintančiomis ligomis, galinčiomis visam laikui sugriauti gyvenimą tų, kurie turi su jomis kontaktą.

Laimei, testų atsakymai buvo neigiami ir moteris išleista iš ligoninės.

Didžiojo Mančesterio policija teigė, kad jų pareigūnai tiria įvykį ir spėja, jog moteris buvo užpulta dėl to, kad ją su kažkuo supainiojo.

Incidentas įvyko sekmadienio popietę, kai moteris atidarė duris, kad pažiūrėtų, kas ten. Agresyvus vyras ją puolė ir ėmė grasinti, o tada įsmeigė švirkštą, staiga jį ištraukė ir nubėgo gatve. Moteris teigė vyro nepažįstanti, tačiau nusikaltimas atrodė planuotas. Manoma, kad banditas pataikė ne į tą butą.

Detektyvas Mike'as Keoghas pasakojo, kad auka po įvykio drebėjo ir dabar bijo bet kam atidaryti duris. „Jai pasisekė, kad nebuvo rimtai sužalota ir jai nieko nesuleido, bet mes vis tiek tai vertiname kaip rimtą pasikėsinimą.“

Banditas apibūdinamas kaip liekno kūno sudėjimo, apie 1,80 ūgio, švariai nusiskutęs ir apie 30 metų amžiaus. Kaip būdinga daugeliui įtartinų tipų, jis slėpėsi po juoda vilnone kepure.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.