Sankt Peterburgo „McDonald's“ - įsiutusių futbolo aistruolių egzekucija (video)

Sankt Peterburgą trečiadienio vakarą pribloškė masinis restorano „McDonald's“ šturmas. Apie 50 jaunuolių užpuolė lankytojus, sėdinčius atviroje restorano verandoje. Rusijos žiniasklaidoje incidentas siejamas su Sankt Peterburgo futbolo klubo „Zenit“ gerbėjų kerštu – po šios komandos rungtynių su Machačkalos „Anži“ Rusijos čempionate sekmadienį jie pareiškė buvę užpulti priešininkų sirgalių, rašo newsru.com.

Užpuolikai užplūdo kaip lavina.<br>Youtube
Užpuolikai užplūdo kaip lavina.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2012, 6:40 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:51 AM

Po išpuolio trečiadienį į ligoninę su skirtingo sunkumo sužalojimais paguldyti du Dagestano gyventojai. Policija sulaikė septynis Sankt Peterburgo gyventojus, dalyvavusius užpuolime. Nuo trečiadienio vakaro Sankt Peterburgo Maskvos rajone, kur įvyko užpuolimas, patruliuoja papildomos policijos pajėgos.

Kaip pasakoja liudininkai, kelios dešimtys jaunuolių, paslėpę veidus po gobtuvais, įsiveržė į kavinės verandą šaukdami ir vartydami viską, kas pasipainiojo kelyje, ir mušė visus iš eilės. Užpuolikai užplūdo kaip lavina. Panikos apimti lankytojai puolė į kavinės vidų. Ten užpuolikai nesiveržė, bet prie durų padegė dūminį užtaisą.

Kas nespėjo pasislėpti, pasak liudininkų, tuos mušė visus iš eilės. Vieną` iš kaukaziečių sumuštą verandoje užpuolikai išvilko į gatvę, o ten toliau spardė kojomis. Vaikiną bandė užstoti dvi praeivės, bet užpuolikai tęsė egzekuciją sakydami, kad atvykėliai „prievartauja mūsų moteris“.

Pasak liudininkų, po muštynių prie kavinės liko gulėti trys nukentėjusieji. Dar apie penkis sužeistuosius, kurie buvo sumušti gyvenamojo namo kieme, pranešė gyventojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.