Naikintuvas virš kelio šiurpino rusų generolų nurodymu (video)

„Youtube“ sensacija tapęs Rusijos karinio lėktuvo Su-24 skrydis vos virš kelių dešimčių metrų virš kelio, kuriuo važinėja automobiliai, buvo atliktas su karinės vadovybės žinia, rašo newsru.com.

Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad lėktuvas priklauso Morozovsko aviacijos grupei ir bazuojasi kariniame oro uoste Morozovske, Rostovo srityje.<br>Youtube
Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad lėktuvas priklauso Morozovsko aviacijos grupei ir bazuojasi kariniame oro uoste Morozovske, Rostovo srityje.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 12:13 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:26 PM

30 sekundžių trukmės vaizdo įrašą rugpjūčio 9 d. automobilio vaizdo ir garso registratoriumi nufilmavo Tiumenės gyventojas, kuris su žmona ir dviem dukterimis važiavo į Azovo pajūrį keliu Rostovas prie Dono – Volgogradas. Kamera užfiksavo, kaip kaimo Svetlyj Log apylinkėse virš automobilio apie 20-30 m aukštyje didžiuliu greičiu praskrenda karinis lėktuvas. Šokiruojantį vaizdo įrašą vairuotojas paskelbė internete.

Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad lėktuvas priklauso Morozovsko aviacijos grupei ir bazuojasi kariniame oro uoste Morozovske, Rostovo srityje.

Karinė prokuratūra patvirtino, kad triuką atliko Morozovsko aviacijos grupės pilotai. Pilotas nepadarė jokio pažeidimo – jis vykdė vadovybės nurodymą, o skrydžio aukštis virš kelio buvo ne 20, o 50 metrų. Pilotas, kaip ir buvo planuota, atliko aukštojo pilotažo vertikaliąją figūrą, kaip linijinį orientyrą pasirinkęs kelią. „Jokio kriminalo čia nėra“, - tvirtino kariškių atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.