Žudynes Prancūzijoje išgyvenusi mergaitė pabudo iš komos

Prancūzijos kalnų kurorte siautėjusiam žudikui netrukus gali pradėti svilti padai. Britų šeimos žudynes išgyvenusi aštuonmetė mergaitė sekmadienį pabudo iš komos. Pareigūnai mažąją liudininkę tikisi greitai apklausti, rašo newsru.com ir AP.

Tyrėjai dirba ir nužudyto S. al Hilli namuose Anglijoje.<br>AP
Tyrėjai dirba ir nužudyto S. al Hilli namuose Anglijoje.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2012, 11:05 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:58 PM

Nors Zainaba, kuriai žudikas peršovė petį ir sužeidė galvą, jau sąmoninga, kol kas jai duoda stiprių raminamųjų, todėl ji vis dar negali nieko papasakoti.

Policininkai mano, kad mergaitė veikiausiai matė, kaip nusikaltėlis nužudė jos iš Irako kilusius tėvą, mamą, močiutę ir, ko gero, pro šalį ne laiku važiavusį prancūzą dviratininką.

Anot pareigūnų, žudikas, kuris, manoma, veikė pagal užsakymą, pabėgdamas veikiausiai galvojo, kad mergaitė negyva.

Tyrėjams taip pat pavyko išsiaiškinti, kad prieš išvažiuodamas į kelionę po Prancūziją nužudytasis šeimos tėvas 50 metų Saadas al Hilli savo kaimynui užsiminė nerimaująs ir paprašė pasaugoti jo namą.

Policija leido į Didžiąją Britaniją grįžti jaunesnei Zainabos seseriai, ketverių metų Zeenai. Jaunesnioji mergaitė taip pat išgyveno žudynes pasislėpusi po mirštančios mamos kojomis. Ji ten ištūnojo nejudėdama 8 valandas. Sukrėsta mažametė pareigūnams nesugebėjo nieko papasakoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.