Princas Williamas ėmėsi teisinių veiksmų dėl paviešintų jo žmonos be liemenėlės nuotraukų

Didžiosios Britanijos

Keliose nuotraukose kunigaikštienė matoma nusiėmus savo bikinio liemenėlę.
Keliose nuotraukose kunigaikštienė matoma nusiėmus savo bikinio liemenėlę.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt

Sep 15, 2012, 1:35 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:26 PM

Penktadienį žurnalo „Closer“ redaktoriai išspausdino 14 nuotraukų, kuriose Britanijos karališkosios šeimos pora matoma besiilsinti privačios vilos terasoje per trumpas atostogas Provanso regione praėjusią savaitę.

Keliose nuotraukose kunigaikštienė matoma nusiėmus savo bikinio liemenėlę, besideginanti ant gulto, besišnekučiuojanti su princu ir tepanti jo nugarą kremu nuo saulės.

Šv. Jokūbo rūmų padėjėjai paskelbė pranešimą, kuriame smerkiamas šių nuotraukų paviešinimas, o sutuoktiniai, pasitarę su teisininkais, imasi teisinių veiksmų dėl jų privatumo pažeidimo.

Pranešime sakoma: „Šv. Jokūbo rūmai patvirtina, kad Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė šiandien pradėjo teisinius veiksmus Prancūzijoje dėl jų privatumo pažeidimo prieš žurnalo „Closer“ redaktorių ir leidėjus.“

 Vienas italų savaitraštis, priklausantis tai pačiai Italijoje įsikūrusiai leidybos grupei, kaip ir Prancūzijos žurnalas, penktadienį paviešinęs nuotraukas, pareiškė išspausdinsiąs šias nuotraukas specialiame savo numeryje ateinančią savaitę. 

Savaitraštis „Chi“ nurodė pirmadienį išleisiantis specialų numerį, kuriame šioms nuotraukoms bus skirti 26 puslapiai. Šio bulvarinio leidinio tinklalapyje paskelbtame būsimo žurnalo viršelyje matomos kelios iš skandalingųjų nuotraukų su užrašu „Karalienė nuoga!“ 

„Faktas, kad jie yra būsimieji Anglijos valdovai, šį straipsnį dar įdomesniu ir aktualesniu, - savaitraščio leidėjas Alfonso Signorini sakė žurnalistams. - Tai derama tema, nes ji atskleidžia visiškai natūralų labai garsios, jaunos ir modernios mylinčios poros gyvenimo būdą“. 

„Chi“ ir anksčiau šias Kembridžo kunigaikščių nuotraukas išspausdinęs Prancūzijos žurnalas „Closer“ priklauso leidybos grupei „Mondadori Group“, kurios savininkas - buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi, pats dažnai įsiveliantis į skandalus, susijusius su paparacų padarytomis nuotraukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.