Mirė mažiausias kultūristas pasaulyje A. Devas

Ketvirtadienį Anapilin iškeliavo mažiausias pasaulyje kultūristas Adida Devas, žinomas Romeo pravarde. 88 centimetrų ūgio stipruolis iš Indijos kentėjo nuo smegenų neurizmos. 23 metų vaikinas mirė ligoninėje, rašo nydailynews.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2012, 4:07 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:19 PM

Romeo šeimos nariai teigė, jog kūno rengyba žavėjęsis sportininkas prieš palūždamas jautėsi puikiai.

„Iki paskutinės nakties jis jautėsi gerai, o tada krito be sąmonės. Nuvežėme jį į ligoninę, tačiau jis paniro į komą. Gydytojai teigė, jog mirtį sukėlė kraujo pumpavimą į smegenis valdančio nervo plyšimas“, - apie ketvirtadienį mirusį sūnų ABC kalbėjo 53 metų Anilas Devas Sharma.

Liliputams būdinga smegenų aneurizma Romeo buvo diagnozuota prieš keletą metų. Jo šeima buvo per varginga, kad galėtų apmokėti tinkamo gydymo sąskaitas. Jo tėvas teigė, jog šeima brangino kiekvieną akimirką su Romeo, nes žinojo, jog jam neilgai liko gyventi.

2009 metais laidai „Labas rytas, Amerika“ A. Devas teigė, jog raumenis auginti vaikystėje jį įkvėpė profesionalūs imtynininkai.

„Nuo mažens mėgau kilnoti svorius“, - tuomet sakė jis. Sverdamas beveik 9 kilogramus Romeo galėjo sportuoti su 3 kilogramų svorio svarmenimis. Jis netgi yra iškėlęs 4,5 kilogramo svorius.

2006 metais A. Devas pateko į Guinnesso rekordų knygą kaip mažiausias kultūristas pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.