Miško berniukas surastas Berlyne?

Visame pasaulyje pravarde Miško berniukas išgarsėjęs olandas atsirado. 2011-aisiais savo melagystėmis ant kojų Berlyno pareigūnus pastatęs 20-metis dar praėjusią savaitę buvo laikomas dingusiu. Tačiau vokiečių žiniasklaida išsiaiškino, kad Robinas van Helsumas dirba viename Berlyno greitojo maisto restoranų „Burger King“, rašo „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2012, 6:08 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:07 PM

Bulvarinis vokiečių leidinys „Bild“ išspausdino nuotrauką, kurioje jaunas vaikinas užfiksuotas greitojo maisto restorane vartantis mėsą. Leidinys teigia, kad tai - R. van Helsumas. Žinia apie juonuolio buvimo vietą pasklido tuo metu, kai vokiečių pareigūnai siekia išsireikalauti iš jo apie 30 tūkst. eurų, kurie buvo išleisti olando apgyvendinimui, maitinimui, drabužiams vokiečių kalbos kursams, kišenpinigiams.

Paauglys 2011-ųjų rugsėjo 5-ąją pasirodė prie Berlyno rotušės.

Vos keletą žodžių vokiškai mokantis vaikinas taisyklinga anglų kalba papasakojo esąs iš miško ir neprisimenantis savo praeities.

17-mečiu Ray prisistatęs jaunuolis teigė mažiausiai penkerius metus su tėvu praleidęs miškuose, kol galiausiai savo gimdytoją rado mirusį ir užkasė. Tada jis neva patraukė Berlyno link.

Atklydėlis taip pat aiškino, kad jo motina prieš penkerius metus žuvo automobilio avarijoje, tačiau jis pats nieko apie tai neprisimenantis.

Tačiau birželį paaiškėjo, kad jaunuolis viską melavo. Berniuko iš miško nuotraukai apskriejus įvairių šalių žiniasklaidą, jį pamatė ir atpažino klasės draugai iš vienos Nyderlandų mokyklos.

Paskelbta, kad paslaptingojo Ray tikrasis vardas yra Robinas van Helsumas ir jam 20 metų. Apsimetėlis Nyderlandų Hengelo mieste gyveno su pamote Ellen, kuri yra vienintelis jaunuolio šeimos narys.

Pats R. van Helsumas prisipažino išgalvojęs visą berniuko iš miško istoriją.

Jis taip pat birželį paskambino pamotei ir pažadėjo grįžti namo. Tačiau moteris taip įsūnio ir nesulaukė.

Nei ji, nei R. Van Helsumo buvusi mergina, nei abiejų šalių pareigūnai iki šiol teigė nieko nežinantys apie R. van Helsumo buvimo vietą.

Paviešinus informaciją, kad Miško berniukas gali dirbti greitojo maisto restorane, Berlyno pareigūnai neslėpė pasitenkinimo: „Malonu girdėti, kad jis dirba ir greitai galės grąžinti mums pinigus“.

Tačiau ar R. Van Helsumas jau pradėjo mokėti skolą, žurnalistams išsiaiškinti nepavyko.

 Miško berniuko draugai iš Nyderlandų teigia, kad jaunuolis prieš metus namus paliko dėl asmeninių problemų. Tokiu būdu 20-metis esą norėjo pradėti naują gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.