Elitinei rusų prostitutei gyvenimą sugadino britų turtuolio nužudymas

Didžiosios Britanijos teismas ėmė nagrinėti nužudymo bylą, kurioje sunkiu nusikaltimu kaltinama 39 metų moteris iš Rusijos Natalia Woolley. Šviesiaplaukė gražuolė Jungtinėje Karalystėje dirbo elitine prostitute. Pareigūnai teigia, kad 69 metų Winstonas Fernandezas tapo įtūžusios rusės auka. Ekspertai nustatė, kad per konfliktą vyrui buvo sulaužyta 17 šonkaulių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2012, 7:23 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:16 AM

Bylos duomenys rodo, kad ginčas tarp turtingo kliento ir prostitutės kilo po to, kai pora nesusitarė dėl paslaugų kainos. Prostitučių agentūra skelbia, kad Natalios kaina nakčiai - 600 svarų sterlingų.

Negyvo vyro kūnas rastas jo name, kurio vertė - daugiau negu milijonas svarų sterlingų. W. Fernandezas rastas sukniubęs prie lovos. Be 17 šonkaulių jam sulaužyti du kaklo kaulai.

Skrodimas atskleidė, kad vyras sužalotas talžant kumščiais ir spardant. Anot ekspertų, merdėjanti auka kentė skausmą, negalėjo judėti ir sunkiai kvėpavo.

Nužudytojo draugai teigia, kad vyras ėmė naudotis prostitučių paslaugomis po žmonos mirties prieš 12 metų.

Su moterimi iš Rusijos jis buvo bendravęs anksčiau ir agentūros tinklapyje palikęs gražų atsiliepimą apie „aštuonias nuostabias valandas“. Kaimynų teigimu, vyras galėjo turėti sveikatos problemų, nes piktnaudžiavo alkoholiu.

Britų spauda rašo, kad elitinė prostitutė savo kaltę neigia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.