JAV badu marinto aštuoniolikmečio burnoje - ir pieniniai dantys

Sadistų pora Jungtinėse Valstijose savo paauglį sūnų kelerius metus užrakintą namuose marino badu. Kai išsekęs aštuoniolikmetis pagaliau atsidūrė policijoje, paaiškėjo, kad jam dar neiškritę pieniniai dantys.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2012-10-05 12:36, atnaujinta 2018-03-16 08:20

„Aš maniau, kad jam 12 metų“, - pirmąjį susitikimą su Mitchu Comeriu prisiminė detektyvas Kevinas Morganas.

M. Comerio motina Sheila Comer ir patėvis Paulas Comeris ketvirtadienį pirmą kartą pasirodė teisme. Pora vilkėjo baltos ir oranžinės spalvų dryžuotus kalinių kostiumus, o jų kulkšnys ir riešai buvo surakinti.

Jie abu prisipažino, kad kalino vaiką. Porai gresia kaltinimai dėl žiauraus elgesio su vaiku ir neteisėto įkalinimo.

M. Comerį vienas pareigūnas pastebėjo autobusų stotelėje Los Andžele. 177 cm ūgio vaikinas buvo labai liesas, svėrė tik 40 kg. Jaunuolis tvirtino, kad jam 18 metų, nors atrodė daug jaunesnis. Policija nutarė pasidomėti, kodėl taip yra.

Apklausiamas amerikietis prisipažino, kad daug metų praleido užrakintas savo namų miegamajame ir vonios kambaryje. Jis sakė, kad saulės nematė dvejus metus. Jo oda buvo permatoma.

Vaikino patėvis teismui sakė, kad įsūniui nešdavo valgyti 7 val. ryto, per pietus ir 7 val. vakaro. Vyro teigimu, paaugliui būdavo duodamas toks pat maistas, kokį valgydavo ir šeima.

Pats M. Comeris tvirtino, kad dažniausiai gaudavo valgyti sriubos ir skystos kruopų košės.

Sheilos ir Paulo 11 ir 13 metų dukterys tyrėjams atskleidė, kad dažnai girdėdavo, kaip brolis verkia ir šaukia, jog nori valgyti.

M. Comeris teigė, kad tėvai jį iš mokyklos atsiėmė, kai jis lankė 8 klasę, ir nuo tada jį kankino. Pora vaikiną ne tik marino badu, bet ir versdavo ilgą laiką klūpėti įrėmus kaktą į sieną.

Kai pareigūnas surado M. Comerį autobusų stotelėje, jis turėjo 200 JAV dolerių. Anot amerikiečio, pinigus jam davė patėvis, kartu įteikęs ir benamių prieglaudų sąrašą. Tai įvykio vaikino 18-ąją gimimo dieną.

Įsūnį kankinęs vyras tyrėjams sakė, kad M. Comeris svajojo tapti aktoriumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?