Įtariamą žudiką ir dingusios penkiametės šeimą sieja painūs ryšiai

Dingusios penkiametės britės April Jones šeima ne tik pažinojo įtariamą mergaitės žudiką. Atskleista, kad juos sieja ir gana painūs giminystės ryšiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2012, 2:33 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:40 AM

April pagrobimu ir nužudymu įtariamas 46 metų Markas Bridgeris yra dviejų netikrų mažametės seserų dėdė, rašo "The Daily Telegraph".

Įtariamasis su savo buvusia gyvenimo drauge Elaine Griffiths praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje susilaukė dviejų vaikų – Connoro ir Sophie.

Panašiu metu dvi dukteris pagimdė ir E. Griffiths sesuo Karen. Jos dukterų, kurių vardai Hazel ir Abby, tėvas yra Paulas Jonesas.

Jis vėliau vedė moterį, vardu Coral, ir su ja susilaukė April, kurios nuo praėjusio pirmadienio karštligiškai ieško Jungtinės Karalystės pareigūnai.

Tai reiškia, kad penkiametės nužudymu įtariamo M. Bridgerio vaikai yra netikrų April seserų pusbroliai.

Visi jie netoli vieni kitų gyveno Machanleto miestelyje.

Abby, Hazel, Connoras ir Sophie kartu su kitais žmonėmis dalyvavo ir masinėse penkiametės paieškose.

Susitelkusi visa giminė

Hazel ir Abby socialiniame tinkle „Facebook“ April vadina „mažąja sesute“ ir reikšdamos viltį, kad ji grįš namo sveika ir gyva, paleido į orą rožinį balioną.

Rožine spalva, kuri yra April mėgstamiausia, pasipuošęs visas Machanleto miestelis.

Dėl April dingimo viešai širdgėlą liejo ir netikrų penkiametės seserų motina Karen.

„Praėjusi savaitė buvo labai sunki, o bendruomenės parama šeimai didžiulė. Bandome sutelkti visą savo energiją April paieškoms ir likti stiprūs dėl visų šeimos narių“, - kalbėjo moteris.

Į mašiną įlipo savo noru

A. Jones dingo praėjusį pirmadienį, kai prie savo namų leido laiką su kitais vaikais. Mergaitė lauke važinėjosi dviračiu, o vėliau buvo pastebėta noriai įlipanti į visureigį „Land Rover“.

Tokią pačią mašiną turi netoliese gyvenantis M. Bridgeris.

Vasarą April su M. Bridgeriu ir dviem jo vaikais, kurie gyveno kaimynystėje su savo motina, važiavo žvejoti.

Į išvyką M. Bridgeris vaikus vežėsi tuo pačiu „Land Rover“ visureigiu, kuriuo, įtariama, April buvo pagrobta pirmadienį.

M. Bridgeris policijos sulaikytas praėjusį antradienį. Iš pradžių jis buvo siejamas su mergaitės dingimu. Tačiau vėliau vyras buvo iš naujo suimtas jau įtariant jį A. Jones nužudymu.

A. Jones dar nėra rasta, tačiau britų prokurorai sako turintys pakankamai įrodymų, kad galėtų apkaltinti M. Bridgerį mergaitės nužudymu. Praėjusią savaitę skelbta, kad policija siekia išsiaiškinti, ką M. Bridgeris veikė nuo praėjusio pirmadienio 18 val. 30 min. iki antradienio 15 val. 30 min., kuomet buvo sulaikytas einantis pėsčias keliu 12 km nuo Machanleto.

Trečiadienį vyras, naudojamasis vaizdo ryšiu Mančesterio kalėjime, dalyvavo 20 minučių trukmės Kernarvono teismo posėdyje. Bylos svarstymas atidėtas iki sausio mėnesio, o įtariamasis paliktas už grotų.

Taip pat paaiškėjo, kad kai kuriems bylos liudininkams tėra septyneri metai.

Pareigūnai toliau tęsia A. Jones paieškas Machanleto apylinkėse. Tačiau pripažįsta, kad mergaitės kūnas gali būti niekada nerastas.

Anot policijos, jeigu penkiametės kūnas buvo įmestas į upę, jis galėjo būti nuneštas į Airijos jūrą. Dėl to tikėtina, kad kūnas niekada nebus surastas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.