Niujorko turtingųjų rajone auklė nužudė du vaikus

Pasiturinčiame Niujorko Manhateno kvartale ketvirtadienį įvyko sunkiai suvokiama tragedija. Motina su trejų metukų dukrele išėjo į plaukimo pamoką, kitus du vaikus palikusi auklės globoje. Grįžusi 36 m. Marina Krim rado abu savo vaikus nudurtus vonioje.

Abu vaikai gulėjo vonioje nudurti.<br>123rf
Abu vaikai gulėjo vonioje nudurti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2012, 4:29 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:37 PM

Kaip rašo „New York Times“, 2 metukų sūnelį Leo ir 6 metų dukterį Luciją prižiūrėjo 50 metų amžiaus auklė Yoselyn Ortega. Grįžusi motina butą rado tamsų ir tuščią, todėl išėjusi atgal į laiptinę paklausė durininko, ar nematė jos vaikų ir auklės.

Jis atsakė, jog nematė nieko išeinant. Moteris apieškojo butą ir galiausiai abu savo vaikus rado vonios kambaryje. Abu jie gulėjo vonioje nudurti. Šalia gulėjo sunkiai sužeista auklė su peiliu. Panašu, kad ji bandė persipjauti gerklę.

Kaimynė pasakojo girdėjusi garsius riksmus – moters ir vyro. Ji atpažino, kad tai durininko balsas. Jis vis šaukė: „Jūs perpjovėte jiems gerkles“.

Sunkiai sužeistą auklę policija skubiai nuvežė į ligoninę. Jos padėtis kritinė, bet stabili. Policija kol kas nežino, ar ji paliko kokį nors laišką ar žinią, paaiškinantį padarytą nusikaltimą.

Kol kas nežinoma, ir kiek laiko Y. Ortega dirbo Krim šeimai. Bet auklės ir šeimos santykiai buvo glaudūs. Savo tinklaraštyje M. Krim rašė apie bendras atostogas kartu su aukle. Panašu, kad Krim šeima netgi lankydavo auklės šeimą. Jie ją meiliai vadino Josie.

Nudurtų vaikų motiną taip pat teko paguldyti į ligoninę. Jos vyrą, tą vakarą grįžusį iš verslo kelionės, oro uoste policija pasitiko su baisia žinia.

Auklė Y. Ortega gyveno už kilometro esančioje miesto dalyje – Harleme. Moteris, kilusi iš Dominikos respublikos, gyveno su sūnumi mažame bute.

Kaimynai ją apibūdino kaip stropią ir ramią. Niekas negalėjo įsivaizduoti, kaip ji galėjo padaryti tokį dalyką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.