Per padėką savo štabui - B. Obamos ašaros (video)

Antrai kadencijai išrinktas JAV prezidentu Barackas Obama apsiverkė dėkodamas savo štabo nariams ir savanoriams. B. Obama pratrūko emocijomis trečiadienį Čikagoje, kai sakė trumpą kalbą po pergalės prieš Mittą Romney ir dėkojo savo štabui už sunkų ir pasiaukojantį darbą.

B. Obama pratrūko emocijomis trečiadienį Čikagoje, kai sakė trumpą kalbą po pergalės prieš Mittą Romney ir dėkojo savo štabui už sunkų ir pasiaukojantį darbą.<br>AP
B. Obama pratrūko emocijomis trečiadienį Čikagoje, kai sakė trumpą kalbą po pergalės prieš Mittą Romney ir dėkojo savo štabui už sunkų ir pasiaukojantį darbą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2012, 10:13 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:52 PM

„Aš absoliučiai įsitikinęs, kad visi jūs gyvenime nuveiksite nuostabių dalykų“, - cituoja B. Obamą „Reuters“.

B. Obama sakė, kad jo komanda sugebėjo geriau siekti tikslų ir dirbti efektyviau už jį, kai jis buvo jaunas bendruomenės organizatorius Čikagoje.

„Kad jūs tai padarėte, reiškia, jog mano darbas yra svarbus. Aš iš tiesų tuo didžiuojuosi. Aš iš tiesų didžiuojuosi jumis visais“, - kalbėjo B. Obama, šluostydamasis ašaras. Darbuotojai jam atsakė garsiais plojimais.

Emocijos B. Obamą buvo užplūdusios ir baigiant rinkiminę kampaniją pirmadienio naktį Ajovoje – tada taip pat jo balsas užlūžo, o akyse pasirodė ašaros.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.