Rusijoje po sprogimo išdegė du daugiabučio aukštai (video)

Rusijos Tomsko mieste daugiabučiame name nugriaudėjo sprogimas ir kilo didžiulis gaisras, per kurį sudegė keletas butų. Pranešama, kad sprogo dujų balionas, o dėl sprogimo įgriuvo perdangos. Nukentėjo ne mažiau kaip 11 žmonių, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 30, 2012, 1:17 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:50 PM

Dujų balionas sprogo atliekant statybos darbus. „Daroma prielaida, kad daugiabučio namo, kuriame nėra įvestos dujos, aštuntajame aukšte vyko darbai, montuojant pakabinamas lubas. Tam buvo naudojamas dujų balionas, kuris greičiausiai sprogo dėl darbo saugos taisyklių nesilaikymo“, - sakė vietos policija.

Dėl sprogimo sugriuvo aštuntojo ir devintojo aukšto balkonai, taip pat perdangos aštuntojo aukšto bute.

„Patikslintais duomenimis, nukentėjo 11 žmonių, 8 paguldyti į ligoninę. Tarp jų vienas vaikas su kaukolės ir smegenų trauma ir vienas vyras, kuriam nudegė 90 proc. kūno“, - pranešė miesto administracija.

Iš namo evakuoti 85 gyventojai. Gaisras, kilęs sprogus dviem viršutiniams devyniaaukščio namo aukštams, gesinamas. Tomsko ypatingųjų situacijų komisija susirinko į neeilinį posėdį.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.