Vokietijoje mirė nimfomanė, kalinusi ir prievartavusi vyrus

47 metų Antje Crapnik, kuri dėl nepasotinamos aistros buvo vadinama moterimi, negalinčia pasakyti „ne“, mirė praėjusį penktadienį šalia paskutinio meilužio – savo kaimyno. Policijai paskambinęs vyras vėliau prisipažino, kad pabudęs iškart suprato, kad kažkas negerai: „Ji visada iš ryto to panorėdavo pirmiausia.“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2012, 12:34 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:13 PM

Vokiečių nimfomanės istoriją aprašantis leidinys „Daily Mail“ pateikia ir velionės nuotrauką. Joje – juodai apsirengusi, odinį švarką vilkinti jaunatviška moteris.

Nuolatinį sekso poreikį jautusi vokietė, regis, nesijautė laiminga. Socialiniams darbuotojams ji prisipažino, kad jai kiekvieną dieną reikia pasimylėti bent 10 kartų.

„Ji buvo nesveikas žmogus“, - po dukters mirties pareiškė jos motina.

A. Crapnik mamai skambino savo mirties išvakarėse. Ji skundėsi, kad 2012-ieji buvo siaubingi, ir kad kiti metai bus geresni.

Į policijos akiratį vokietė pateko po to, kai du vyrai pasiskundė, kad moteris juos įkalino savo namuose Miunchene ir prievartavo.

36 metų afrikietį praeiviai rado gatvėje dejuojantį po 36 valandas trukusio sekso maratono.

„Aš susipažinau su ja autobuse. Ji mane pasikvietė čia. O Dieve, tai buvo pragaras. Aš negaliu paeiti. Prašau, padėkite man“, - skundėsi jis.

Kita auka, 43 metų Dieteris Schulzas pasakojo, kad A. Crapnik sutiko viename bare. Ji pasikvietė nepažįstamąjį į savo namus, kur jie keletą kartų pasimylėjo.

Tačiau kai moteris pareikalavo daugiau, išsekęs vyras atsisakė.

„Jis galiausiai sutiko pasimylėti dar kelis kartus, kad ji jį išleistų iš buto, - vėliau atskleidė policijos atstovas. - Bet kai ji vėl atsisakė jį paleisti ir pareikalavo dar daugiau sekso, jis nubėgo į balkoną ir paskambino policijai.“

„Jūs turite man padėti. Ji nori mane nužudyti seksu. Negaliu pasprukti, ir ištverti daugiau negaliu“, - paskambinęs skundėsi vyras, balkone buvęs vienais apatiniais.

Kai atvyko policija išlaisvinti D. Schulzo ir apklausti jį įkalinusios moters, ši pakvietė pareigūnus prisijungti prie jos lovoje „greitukui“. Policininkai atsisakė.

A. Crapnik buvo sulaikyta ir nuvežta į psichiatrijos ligoninę psichikos patikrinimui.

Tikslią A. Crapnik mirties priežastį turėtų atskleisti patologoanatomai.

Jos paskutinis meilužis pareigūnams papasakojo, kad prieš mirtį moteris gėrė vyną ir šniaukštė narkotikus.

Parengė Eglė Buitkienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.