Australijos radijo stotis pelną skirs mirusios slaugytojos šeimai

Australijos radijo stotis, kurios darbuotojai paskambino į Kembridžo hercogienės Kate ligoninę ir apsimetė karališkosios šeimos nariais, iki metų pabaigos už reklamą gautą pelną skirs po incidento mirusios slaugytojos šeimai, praneša „Reuters“.

Radijo laidos vedėjai M. Greig ir M. Christianas.<br>AP
Radijo laidos vedėjai M. Greig ir M. Christianas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 11, 2012, 12:18 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:28 PM

Po incidento radijo stotis nutraukė reklamą, bet antradienį ketina šią veiklą atnaujinti. Bendrovė „Southern Cross Austereo“, kuriai priklauso radijo stotis „2Day FM“, antradienį pranešė, kad visus iki metų pabaigos už reklamą radijo stotyje gautus pinigus arba mažiausiai 525 tūkst. JAV dolerių skirs slaugytojos, kuri, kaip manoma, nusižudė, atminimui įsteigtam fondui.

Londono privačios klinikos slaugytoja Jacintha Saldanha atsiliepė telefonu ir patikėjo, kad radijo laidos vedėjai yra Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos nariai. Ji skambutį perdavė asmeninei Kembridžo hercogienės slaugytojai, kuri papasakojo apie pacientės būklę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.