Kate slaugytojos šeima pasirodė viešai

Į apsimetėlių skambutį

Slaugytojos šeima sukrėsta.<br>AP
Slaugytojos šeima sukrėsta.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Dec 11, 2012, 12:35 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:28 PM

Indijoje gimusi 46 metų slaugytoja Jacintha Saldanha penktadienį buvo rasta negyva - kelios dienos po to, kai apsigavo dėl Australijos radijo vedėjų skambučio į Londono ligoninę, kurioje buvo gydoma besilaukianti Catherine.

Ašarų negalintis sulaikyti jos vyras Benedictas Barboza ir du paaugliško amžiaus poros vaikai pasirodė žiniasklaidos atstovams prie Didžiosios Britanijos parlamento ir kalbėjo per deputatą Keithą Vazą, kurio šeima taip pat yra iš Indijos.

„Jie tiesiog nori, jog pasakyčiau, kad jie yra nepaprastai dėkingi visuomenei čia, Jungtinėje Karalystėje, ir visame pasaulyje, (žmonėms), kurie atsiuntė jiems užuojautos ir paramos žinutes mirus Jacinthai, atsidavusiai motinai ir atsidavusiai žmonai“, - sakė K. Vazas.

„Tai glaudi šeima. Jie sukrėsti to, kas įvyko. Jie ilgisi jos kiekvieną kiekvienos dienos akimirką“, - sakė K. Vazas, stovėdamas greta B.Barbozos ir poros 14-metės dukros Lishos.

Vėliau šeima apsilankė Karaliaus Edwardo VII ligoninėje Londono centre, kur J. Saldanha dirbo ketverius metus.

„Aukšto rango darbuotojas guodžia šeimą ir teikia pagalbą, ir darys tai tiek, kiek reikės“, - sakė ligoninės vadovas Johnas Lofthouse'as.

J. Saldanha atsiliepė į skambutį, kurio metu Mel Greig ir Michaelas Christianas iš Sidnėjaus radijo stoties „2Day FM“ apsimetė karaliene Elizabeth II ir princu Charlesu, nes ankstyvą rytą dar nebuvo jokio registratoriaus.

Slaugytoja sujungė juos su kolega, kuris atskleidė detales apie besilaukiančios Kate gydymą dėl itin stipraus rytinio pykinimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.