Detektyvas apie Wh. Houston mirtį: „Tai - žmogžudystė iš didžiosios Ž”

„Žmogžudystė iš didžiosios Ž”, – tvirtai sako privatus Holivudo detektyvas Paulas Hueblas, prabilus apie dainininkės Whitney Houston mirtį. Jis teigia surinkęs įrodymų, kad popdievaitė buvo nužudyta, rašo „Lietuvos rytas”, remdamasis „Daily Mail” informacija.

Atlikėjos Wh. Houston mirtis šių metų vasario mėnesį iki šiol kursto aistras.
Atlikėjos Wh. Houston mirtis šių metų vasario mėnesį iki šiol kursto aistras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 28, 2012, 8:48 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:36 AM

Ne vieną mėnesį nepriklausomą tyrimą vykdęs buvęs Čikagos policininkas netiki, kad Wh. Houston vasarį žuvo per nelaimingą atsitikimą viešbutyje „Beverly Hilton”– paskendo vonioje užmigusi nuo kokaino, marihuanos ir receptinių vaistų kokteilio.

Jo įsitikinimu, su žvaigžde šitaip sąskaitas galėjo suvesti įtakingi narkotikų prekeiviai. Esą moterį paskandino kvaišalų baronų siųsti galvažudžiai. Taip jai galėjo būti atkeršyta už vengimą susimokėti skolas, siekusias apie 1,5 mln. JAV dolerių.

Tokias išvadas P.Hueblas padarė analizuodamas stebėjimo kamerų užfiksuotas detales. Pavyzdžiui, tyrėjas atkreipė dėmesį, kad dainininkė, likus dienai iki savo mirties, į viešbučio kambarį gavo kokaino siuntą ir atsiimdama ją ištarė: „Aš pavargau nuo šito š...”

Detektyvas taip pat pastebėjo, kad Wh.Houston gyvenant „Beverly Hilton”, du nepažįstami vyrai – galbūt narkotikų platintojai – ne vieną kartą lankėsi šiame viešbutyje, kur prisijungdavo prie atlikėjos svitos.

P. Hueblas mano, kad būtent tie vyrai įsprūdo į Wh. Houston numerį ir ją nužudė.

„Ant Whitney kūno buvo klasikinių sužeidimų, kurių atsiranda aukai ginantis. Žymės galėjo atsirasti tuomet, kai ji kovojo dėl gyvybės”, – teigė tyrėjas, policininko darbą iškeitęs į aktorystę.

Tiesa, detektyvas pripažino, kad minėtos žymės ant rankų ir nagų galėjo atsirasti dėl kitų priežasčių, ne tik ginantis. Jis taip pat pabrėžė, kad tiksliai nežino, dėl kokios priežasties galėjo būti nužudyta garsenybė.

Bet vyras tvirtino taip pat turįs įrodymų, kad Wh. Houston viešbučio kambarys buvo apvogtas. O tai dar viena užuomina apie galimą smurtą.

„Manau, kad visa tai sudėję į vieną vietą jie perskaitys žodį „žmogžudystė” iš didžiosios Ž”, – žiniasklaidai teigė P. Hueblas.

Savo įžvalgas ir įrodymus detektyvas sakė perdavęs Federaliniam tyrimų biurui. Vyras tikisi, kad bus pradėtas kriminalinis tyrimas.

Pasak P. Hueblo, Beverli Hilso policija iki galo neištyrė žvaigždės mirties aplinkybių. Ir tai galbūt buvo padaryta tyčia.

Mat versija apie kvaišalų padauginimą ir paskendimą užmigus buvo patogi viešbučiui „Beverly Hilton”. Taip pat esą nenorėta pakenkti ir Beverli Hilso, kur įsikūręs prabangusis viešbutis, reputacijai.

P. Hueblas tvirtino, kad jį pasamdė klientas, kuriam oficiali Wh. Houston mirties priežastis pasirodė neįtikinama. Tyrėjas nepanoro atskleisti, kas tas žmogus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.