Grupinio išžaginimo aukos draugai pasakoja apie jos vestuvių planus

Ji po poros mėnesių turėjo

Indijos gyventojus supykdė žiauri studentės išprievartavimo ir nužudymo istorija.<br>„Reuters“
Indijos gyventojus supykdė žiauri studentės išprievartavimo ir nužudymo istorija.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 30, 2012, 11:03 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:43 AM

Visoje Indijoje žmonėms gedint 23 metų studentės, kuri grupinio išžaginimo gruodžio 16 dieną metu patyrė mirtinus sužeidimus, ją pažinoję žmonės kalba apie ją kaip apie merginą, kuri mylėjo ir buvo labai mylima.

Nors formaliai ji nebuvo susižadėjusi, jos draugams buvo gerai žinoma, kad ji planavo ištekėti už savo vaikino, kuris per tą patį užpuolimą, galiausiai nulėmusį jos mirtį, taip pat buvo rimtai sužeistas.

Kaimynė Meena Rai sakė, kad drauge su šio šiurpaus nusikaltimo auka, kurios vardas neskelbiamas, pirko drabužius ir smulkmenas vestuvėms.

„Ji turėjo ištekėti vasarį, už to paties vaikino, kuris tame autobuse buvo užpultas drauge su ja“, - sakė M. Rai, kuri gyvena greta aukos namų Mahaviro rajone Delio pietvakariuose.

„Jie buvo viską parengę vestuvėms ir planavo vestuvių pokylį Delyje“, - sakė ji AFP.

Jaunuolių pora vakarą praleido drauge - viename prekybos centre pasižiūrėjo filmą „Pi gyvenimas“ (The Life of Pi), - o paskui įsėdo į autobusą, kuris, kaip jie tikėjosi, parveš juos namo.

Pasižiūrėję filmą Sakete Delio pietuose, įsimylėjėliai pasiekė Munriką, kur gatvės pakraštyje stovėjo privatus autobusas. Autobuso įgula jiems pasakė, kad važiuoja į Dvarką Delio vakaruose.

Tačiau, kaip rašo žurnalas „India Today”, tai buvęs melas. Nieko neįtarianti pora neturėjo jokios priežasties nepasitikėti tais vyrais, tačiau taip padarė didžiulę klaidą. Tą autobusą su tamsintais stiklais ir užuolaidomis kontroliavo grupė vyrų su nusikalstamais kėslais, tarp jų - vairuotojas ir konduktorius.

Dieną tas autobusas vežiojo moksleivius. Vakare savininkas paliko jį įgulai.

Autobuse buvę vyrai kiek anksčiau buvo apiplėšę vieną žmogų - atėmę jo pinigus ir išmetę jį lauk. Tas vyras buvo nuėjęs į policiją, bet ši į jo į skundą rimtai nepasižiūrėjo.

Tai buvo antra nelemta tos dienos, kuri baigėsi Indiją pribloškusiu ir sugėdinusiu nusikaltimu, klaida.

Pasak policijos, autobusui pradėjus važiuoti, šeši jame buvę vyrai sučiupo merginą ir nusitempė ją į galą. Ji priešinosi, tad jie ją sumušė. Jos draugas taip pat buvo sumuštas, kai bandė įsikišti.

Tada kankinamas 40 minučių vyrai žagino moterį. Tarsi to dar būtų buvę maža, vienas ar keli jų ją dar kankino metaliniu strypu.

Patenkinę savo geidulius, kankintą moterį ir jos draugą nusikaltėliai išmetė gatvės pakraštyje Mahipalpure, už maždaug 8 kilometrų.

Jie ten gulėjo nuogi, drebantys ir kraujuojantys. Sustoti prie jų, regis, niekas nepasivargino. Policiją iškvietė eilinį patikrinimą vykdęs Indijos nacionalinės kelių administracijos patrulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.