Liūdinti Indija Naujuosius metus sutiks santūriau

Indijos ginkluotosios pajėgos

Indija 2013-iuosius pasitinka vis dar sukrėsta studentės mirtimi pasibaigusio žiauraus grupinio išžaginimo.<br>AP
Indija 2013-iuosius pasitinka vis dar sukrėsta studentės mirtimi pasibaigusio žiauraus grupinio išžaginimo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Dec 31, 2012, 2:48 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:24 AM

„Indijos armija, oro pajėgos ir karinis jūrų laivynas nusprendė atšaukti visus pokylius, planuotus Naujiesiems metams sutikti. Jie nori paskutinę metų dieną skirti to grupinio išžaginimo aukai“, - AFP sakė Gynybos ministerijos aukšto rango pareigūnas.

Pareigūnas, kuris nenorėjo skelbti savo pavardės, taip pat sakė, kad šis sprendimas yra savanoriškas ir kad ministerija jokio oficialaus nurodymo nedavė.

Sostinėje, kur gruodžio 16 dieną buvo įvykdytas minimas žiaurus nusikaltimas, savo pokylius atšaukė klubas „Gymkhana“, kuriame dažnai galima pamatyti aukščiausio rango pareigūnus ir ministrus, taip pat - Spaudos klubas.

Penkių žvaigždučių Delio viešbutis „Ashoka“ uždarė savo populiarų naktinį klubą, o kitų barų savininkai žiniasklaidai sakė, kad nori sumažinti linksmybių mastą.

„Šie Naujieji metai man ir daugeliui mano draugų nebus tokie kaip anksčiau“, - sakė 34 metų buhalteris Ashishas Gupta, kuris sekmadienį dalyvavo protestuose prieš minimą nusikaltimą.

23 metų medicinos studentę, kurios vardas neskelbiamas, gruodžio 16 dieną šeši vyrai žagino sostinės gatvėmis važiavusiame autobuse. Negana to, ji buvo kankinama metaliniu strypu, o paskui išmesta iš važiuojančio autobuso.

Šeštadienį mergina nuo siaubingų sužeidimų mirė ligoninėje Singapūre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.