N. Maduro: „H. Chavezas yra sąmoningas ir supranta sudėtingą savo būklę“

Venesuelos viceprezidentas Nicolas Maduro antradienį paneigė žiniasklaidos pranešimus, kad esą valstybės vadovas Hugo Chavezas yra dirbtinės komos būklės, rašo AFP.

Kai kuriose žiniasklaidos priemonėse pasirodė pranešimų, kad Venesuelos prezidentas kelias pastarąsias dienas yra dirbtinės komos būklės.<br>AP
Kai kuriose žiniasklaidos priemonėse pasirodė pranešimų, kad Venesuelos prezidentas kelias pastarąsias dienas yra dirbtinės komos būklės.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 2, 2013, 8:43 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:48 AM

Pasak N. Maduro, H. Chavezas yra šviesios sąmonės ir suvokia, kokia sunki jo situacija. Viceprezidentas pridūrė, kad per tris pastarąsias dienas jis du kartus matėsi ir kalbėjosi su H. Chavezu.

Anksčiau antradienį kai kuriose žiniasklaidos priemonėse pasirodė pranešimų, kad Venesuelos prezidentas kelias pastarąsias dienas yra dirbtinės komos būklės.

Praėjusių metų gruodžio 11 d. H. Chavezui klinikoje Havanoje buvo atlikta dar viena, jau ketvirtoji nuo 2011 metų liepos, operacija, per kurią buvo pašalintas piktybinis auglys.

Praėjusių metų spalį 58 metų H. Chavezas buvo perrinktas į Venesuelos prezidento postą. Jo inauguracija turi įvykti sausio 10 d., bet pastaruoju metu manoma, kad jis negalės dalyvauti ceremonijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.