Indiją sukrėtė dar vienas žaginimo skandalas: įtariamasis mokytas kumščiais (video)

Nuo gruodžio Indijos gyventojų dėmesio centre – šiurpi 23 metų medicinos studentės išžaginimo istorija. Tačiau šią savaitę šalį sukrėtė dar vienas panašus skandalas.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2013-01-04 12:53, atnaujinta 2018-03-14 00:42

Paviešinti vaizdai, kaip Asamo valstijos Santipuro kaimo gyventojai muša šalies politiką Bikramą Singhą Brahmą.

Valstijos kongreso narys įtariamas po vizito kaime įėjęs į aukos namus ir šią išžaginęs jos pačios namuose. Tai nutiko ketvirtadienį, 2 valandą nakties.

Ketvirtadienio dieną vyrą sučiupę Santipuros kaimo moterys ir vyrai politiką mušė, nuplėšė jo drabužius, o po to perdavė įtariamąjį policijai. Pareigūnai politiką suėmė.

B. S. Brahmas priklauso Asamo valstijos valdančiajai Kongreso partijai. Jis yra Baksos rajono Kongreso komiteto vadovas ir Bodolando teritorinės tarybos Kongreso koordinatorius.

Tačiau valdžios atstovai po šio incidento skubėjo pabrėžti, kad baudžiami bus visi asmenys, įvykdę nusikaltimus, nepaisant jų einamų pareigų.

B. S. Brahmos areštas rodo, kad Indijoje gali pradėti keistis požiūris į moteris ir jų skriaudėjus. Šalies gyventojai masinėmis demonstracijomis pokyčių reikalauja nuo pat gruodžio 16-osios nusikaltimo.

Per jį šeši vyrai – autobuso vairuotojas, jo brolis ir keturi jų draugai, Naujajame Delyje užpuolė 23 metų medicinos studentę ir jos širdies draugą.

Pora nieko neįtardama po apsilankymo vieno prekybos centro kino teatre įsėdo į autobusą, tikėdamiesi, kad šis parveš juos namo.

Beveik valandą žaginta ir žiauriai sužalota mergina praėjusį savaitgalį mirė vienoje Singapūro ligoninių. Per nusikaltimą buvo sužeistas ir jos draugas, su kuriuo vasario mėnesį jie ketino kelti vestuves.

Penki vyrai, kaltinami 23 metų studentės mirtimi, ketvirtadienį buvo oficialiai apkaltinti teisme. Policija jiems pateikė kaltinimus žmogžudyste, pagrobimu ir išžaginimu. Jiems gresia mirties bausmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.