G. Depardieu atvyko į Rusijos Mordovijos regioną raktų naujiems namams

Prancūzų aktorius Gerardas

Regiono sostinėje Saranske, kur gyvena maždaug 300 tūkst. žmonių ir kuris yra 600 km į pietryčius nuo Maskvos, G. Depardieu jį priimantiems žmonėms parodė naują raudoną savo pasą.<br>AP
Regiono sostinėje Saranske, kur gyvena maždaug 300 tūkst. žmonių ir kuris yra 600 km į pietryčius nuo Maskvos, G. Depardieu jį priimantiems žmonėms parodė naują raudoną savo pasą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 6, 2013, 5:03 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:01 AM

Televizijos reportaže buvo matyti, kaip aktorius, kuris dieną prieš tai susitiko su prezidentu Vladimiru Putinu, atvyksta į apsnigtą Mordoviją - regioną, garsėjantį atšiauriu klimatu ir Stalino laikus menančių pataisos kolonijų tinklu.

Regiono sostinėje Saranske, kur gyvena maždaug 300 tūkst. žmonių ir kuris yra 600 km į pietryčius nuo Maskvos, G. Depardieu jį priimantiems žmonėms parodė naują raudoną savo pasą.

Aktorių, kuris buvo be kepurės ir neužsisagstęs palto, atvykusį pasveikino jaunos moterys nacionaliniais kostiumais, jis buvo pavaišintais blynais, o paskui apžiūrėjo vietinį istorijos muziejų.

Gerard'as Depardieu buvo sutiktas kaip didvyris“, - sakė rusų televizijos korespondentas.

Reportaže taip pat buvo sakoma, kad prancūzų aktorius taip pat turėtų gauti raktus nuo naujų namų ir oficialią registraciją Mordovijoje.

Naujienų agentūra „Interfax“ iš Saransko pranešė, kad vietos gubernatorius Vladimiras Volkovas pateikė aktoriui pasiūlymą išsirinkti butą arba vietą namui Mordovijoje statyti.

„Esu labai laimingas, čia labai gražu, čia gyvena nuostabūs ir jausmingi žmonės“, - tokius aktoriaus žodžius citavo agentūra.

Priduriama, kad G.Depardieu taip pat pasakė komplimentą vietos moterims apie jų grožį.

Prancūzų kino žvaigždė taip pat išreiškė troškimą pamatyti paminklą Jemeljanui Pugačiovui, vieno didžiausių 18-ojo amžiaus valstiečių maištų lyderiui, kurį, kaip pranešama, jis norįs suvaidinti.

Tarp „Sirano de Beržerako“ (Cyrano de Bergerac) ir „Žaliosios kortos“ (Green Card) žvaigždės Mordovijoje gautų dovanų yra veltinių pora ir du kačiukai naujiems jo namams Rusijoje, pranešė televizija.

Mordovija garsėja savo dažnai atšiauriu klimatu ir daugybe pataisos kolonijų, kurios 4-ajame dešimtmetyje atsirado kaip Gulago, stalininės darbo stovyklų sistemos, dalis.

Rusų pankroko grupės „Pussy Riot“ narė Nadežda Tolokonikova Mordovijoje atlieka savo dvejų metų kalėjimo bausmę už drauge su kolegėmis Maskvos katedroje pernai atliktą protesto prieš V.Putiną dainą.

G.Depardieu į regioną atvyko ortodoksų Kalėdų, kurios Rusijoje švenčiamos sausio 7 dieną, išvakarėse ir taip pat buvo nuvestas į katedrą.

Šeštadienį G.Depardieu drauge su V.Putinu papietavo pastarojo rezidencijoje Juodosios jūros kurorte Sočyje ir gavo rusišką pasą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.