Kolorado valstijoje per įkaitų dramą nukauti keturi žmonės

Nedideliame JAV Kolorado valstijos Denverio priemiestyje Ororoje - vėl mirtini šūviai. Ginkluotas vyras viename Auroros namų paėmė įkaitais keletą žmonių. Policija mėgino derėtis su nusikaltėliu, tačiau jis nepasidavė net tuomet, kai į namą buvo paleistas ašarinių dujų užtaisas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2013, 10:42 AM, atnaujinta Mar 19, 2018, 4:49 PM

Policija nukovė ginkluotą vyrą, o name rastos dar trys aukos. Jų vardai ir amžius nenurodomi, pranešė naujienų kanalas „9 News“.

Pareigūnai nusikaltimo vietoje pasirodė sulaukę skambučių iš kaimynų, kurie pranešė apie šūvius. Vienai moteriai taip pat pavyko ištrūkti iš namo. Ji pareigūnams pranešė apie tris negyvus žmones iš šaulį.

Šis incidentas įvyko praėjus vos penkiems mėnesiams po to, kai JAV sukrėtė žinia apie Jameso Holmeso siautėjimą Denverio priemiestyje Ororoje, Kolorado valstijoje.

Nusidažęs plaukus oranžine spalva, kad būtų panašus į Betmeno priešą Džokerį, 24 metų jaunuolis per filmo „Tamsos riterio sugrįžimas” („The Dark Knight Rises”) vidurnakčio seansą kino teatre nušovė 12 žmonių ir 58 sužeidė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.