G. Depardieu siūlė tapti Mordovijos kultūros ministru

„Jam viskas labai patiko“, - sakė N. Borodačiovas.

G. Depardieu ministru buvo pasiūlyta tapti per operos ir baleto teatro salėje įvykusį susitikimą su Mordovijos vadovais ir kultūros veikėjais.<br>AP
G. Depardieu ministru buvo pasiūlyta tapti per operos ir baleto teatro salėje įvykusį susitikimą su Mordovijos vadovais ir kultūros veikėjais.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Interfax“, BNS ir lrytas.lt

Jan 7, 2013, 12:04 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:42 PM

„Depardieu buvo pasiūlytas kultūros ministro postas, pas juos yra vakansija. Jis atsakė: „Ačiū, bet aš - pasaulio kultūros ministras“, - sekmadienį radijo „Russkaja služba novostei“ eteryje pasakojo N. Borodačiovas.

Kaip pranešė žiniasklaida, prancūzų aktorius į Mordoviją buvo nuvykęs „Gosfilmofond“ - valstybinio kino filmų fondo - vadovo, kuris yra kilęs iš šios respublikos, kvietimu.

Pasak N. Borodačiovo, G. Depardieu ministru buvo pasiūlyta tapti per operos ir baleto teatro salėje įvykusį susitikimą su Mordovijos vadovais ir kultūros veikėjais.

„Jam viskas labai patiko“, - sakė N. Borodačiovas.

Į Mordovijos sostinę Saranską G. Depardieu atvyko sekmadienį. Oro uoste jis buvo pasitiktas su liaudies dainomis ir blynais. Ten pat aktorius pademonstravo savo naują Rusijos Federacijos piliečio pasą.

Anksčiau buvo pranešta, kad Mordovijos lyderis Vladimiras Volkovas pasiūlė G. Depardieu apsigyventi Mordovijoje ir išsirinkti butą ar vietą namui. Be to, pareigūnai aktoriui įteikė simbolinį „mordvio pasą“, o miestiečiai - du kačiukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.