Indijoje - dar vienas grupinis išžaginimas

Penki Indijos policininkai nubausti už neveiklumą tiriant 21 metų amžiaus fabriko darbininkės nužudymą ir galimą grupinį išžaginimą Naujojo Delio priemiestyje. Jos lavonas buvo rastas šeštadienį, praneša „BBC News”.

Incidentas sukėlė protestus Naujojo Delio priemiestyje Naidoje, kur buvo padarytas nusikaltimas.<br>AP
Incidentas sukėlė protestus Naujojo Delio priemiestyje Naidoje, kur buvo padarytas nusikaltimas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-01-07 18:02, atnaujinta 2018-03-13 23:30

Aukos tėvai pranešė policijai apie dukters dingimą penktadienio vakare, kai ji negrįžo namo po darbo. Bet nuovadoje budėję pareigūnai iš pradžių atsisakė imtis kokių nors veiksmų, teigdami, kad mergina veikiausiai išėjo su kuo nors pasivaikščioti.

Policija nieko nedarė septynias valandas, patikslina televizijos kanalas NDTV. Dėl to nuo pareigų nušalinti keturi policininkai, o nuovados viršininkas perkeltas į kitą darbą.

Sekmadienį buvo suimti du įtariamieji - Nareshas Yadavas ir Kailashas Yadavas. Trečiojo įtariamojo - Uday Yadav - ieškoma. NDTV duomenimis, mergina skundėsi dėl Udajaus priekabiavimo, o jos tėvai teigia, kad prieš ketverius metus jis mėgino įsilaužti į jų namus.

Incidentas sukėlė protestus Naujojo Delio priemiestyje Naidoje, kur buvo padarytas nusikaltimas. Anksčiau Indijos sostinėje masinės protesto akcijos vyko dėl 23 metų studentės grupinio išžaginimo autobuse gruodžio 16 d. Šio nusikaltimo auka mirė gruodžio 28 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.