Kalifornijoje marihuanos slaptavietę saugojo aligatorius (video)

Kalifornijos policijos pareigūnai, trečiadienį atlikdami reidą narkotikų laikymu įtariamo Assifo Mayaro namuose, liko šokiruoti, pas jį radę marihuanos už 100 tūkst. JAV dolerių – 15 kg. Negana to, narkotikus saugojo 1,5 m ilgio aligatorius, vardu Ponas Dantis. Roplys, kai policija jį aptiko, buvo netoli narkotikų slaptavietės organinio stiklo rezervuare, praneša AP.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jan 13, 2013, 11:32 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:56 PM

„Apieškodami namus ir žmones, slepiančius įvairių rūšių kvaišalus, mes dažnai susiduriame su sarginiais šunimis. Bet su aligatoriais... Kasdien to nepamatysi“, - sakė Alamedos apygardos seržantas J. D. Nelsonas.

32 metų A. Mayaras pareigūnams sakė įsigijęs aligatorių reperio Tupaco Shakuro, mirusio 1996 metais, atminimui.

Mes esame anksčiau susidūrę su aligatoriais, bet niekas iš mūsų neprisimena, kad toks didelis roplys būtų taip arti marihuanos slaptavietės, jog atrodytų einantis sargybą“, - sakė J. D. Nelsonas.

A. Mayaras, prieš metus lygtinai nuteistas už viešosios tvarkos trikdymą, buvo suimtas įtariant marihuanos laikymu ir prekyba. Jam taip pat gresia kaltinimai iš Kalifornijos žuvų ir laukinės gamtos apsaugos departamento už egzotiško gyvūno laikymą be leidimo.

Alamedos apygardos gyvūnų kontrolės pareigūnai jau nuvežė aligatorių į Ouklando zoologijos sodą. Pasak pareigūnų, Ponas Dantis labai sirgo ir dabar yra gydomas zoologijos sodo veterinarijos ligoninėje.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.