Rusijoje po miestą važinėjo suknežintas automobilis su lavonu (video)

Rusijoje, Jaroslavlio mieste, įvyko makabriškas eismo įvykis – visiškai suknežintas automobilis važinėjo po miestą, kartu vežiodamasis lavoną. Nuo alkoholio apsvaigęs „Toyota Corolla“ vairuotojas nesuvaldė automobilio ir išvažiavęs į priešingą eismo juostą susidūrė su maršrutiniu autobusu, kuriuo važiavo 20 keleivių. Niekas iš autobuso keleivių nenukentėjo. „Toyota“ vairuotojas taip pat atsipirko mėlynėmis, nors jo automobilis virto metalo laužo krūva, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2013, 5:02 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:59 AM

Pagrindinis smūgis teko „Toyota“ galui, kur sėdėjo keleivis. Keleivis žuvo, bet suknežintas automobilis nesustojo ir paspruko iš įvykio vietos. Kurį laiką jis važinėjo miesto gatvėmis, salone vežiodamasis ir žuvusį keleivį.

Incidentas įvyko Jaroslavlio centre šeštadienį, sausio 19 d. Avarijos kaltininkas – 36 metų Sergejus Mešalkinas. Kaip pasakoja liudininkai, jo automobilis su sumaitotu galu ir ant užpakalinės sėdynės sėdinčiu lavonu nuvažiavo apie 5 km. Prieš sustodamas vairuotojas sugebėjo padaryti dar vieną avariją – įvažiuoti į dešinėje važiavusį „Subaru“.

Pasivažinėjęs su lavonu vairuotojas įsuko į kiemą, metė automobilį ir pabandė pabėgti. Jį sulaikyti padėjo budrus praeivis. Pastebėjęs, kad girtas vairuotojas išlipa iš sulamdyto automobilio, jis iš karto iškvietė policiją. S. Mešalkiną sulaikė policininkai.

Jo makabriškas pasivažinėjimas po miestą buvo vieno iš liudininkų nufilmuotas mobiliuoju telefonu ir atsidūrė „Youtube“. Jaroslavlio policija taip pat įkėlė savo įrašą.

Sulaikius vairuotoją paaiškėjo, kad jis kaip reikiant apgirtęs ir sunkiai gali paeiti, jau nekalbant apie mašinos vairavimą. Automobilyje pareigūnai aptiko keleivio lavoną. Tai buvo 33 metų vairuotojo pažįstamas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.