Dėl Didžiojo teatro meno vadovo užpuolimo apklaustas N. Ciskaridzė

Rusijos policija dėl Maskvos Didžiojo teatro meno direktoriaus Sergejaus Filino užpuolimo kaip liudininką apklausė vieną pagrindinių teatro žvaigždžių Nikolajų Ciskaridzę. Didžiojo teatro darbuotojai, S. Filino giminaičiai ir pažįstami

N. Ciskaridzė ne kartą konfliktavo su Didžiojo teatro vadovybe dėl to, kad jam skiriama per mažai pagrindinių vaidmenų.<br>R. Neverbickas
N. Ciskaridzė ne kartą konfliktavo su Didžiojo teatro vadovybe dėl to, kad jam skiriama per mažai pagrindinių vaidmenų.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 25, 2013, 2:41 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:31 AM

Didžiojo teatro vadovybė ir pats S. Filinas praėjusios savaitės išpuolį, kai S.Filinui į veidą buvo šliūkštelėta rūgšties, aiškina vidaus nesutarimais teatre, tačiau viešai jokių konkrečių asmenų neapkaltino.

N. Ciskaridzė, ekstravagantiška figūra su krintančiais juodais plaukais, kuris nuolat teisėjauja įvairiuose televizijos talentų šou, pernai buvo užsipuolęs Didžiojo teatro vadovybę už tai, kad jam neskiriama pakankamai pagrindinių vaidmenų.

Dienraštis „Izvestija“ rašė, kad N. Ciskaridzė tyrėjų dėmesį patraukė savo ne kartą pareikšta kritika teatro vadovybei.

Kaip įtariamasis N. Ciskaridzė nenurodomas, jis pats kategoriškai neigia, kad yra kaip nors susijęs su tuo išpuoliu.

„Tai, kas nutiko S. Filinui, yra šiurpu“, - sakė N. Ciskaridzė naujienų agentūrai „RIA Novosti“. Jis taip pat skundėsi teatro vykdomu „sistemingu persekiojimu“.

S. Filinui šiuo metu vienoje Maskvos ligoninėje atliekama virtinė operacijų regėjimui išgelbėti ir rūgšties subjaurotam veidui atkurti. Kas jį užpuolė, nežinoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.