JAV sulaikytos dvi moterys, gabenusios kokainą sauskelnėse

JAV muitinės pareigūnai tarptautiniame Džono F. Kenedžio oro uoste Niujorke šeštadienį sulaikė dvi moteris, kurios dėvimose sauskelnėse bandė iš Dominikos Respublikos įvežti kokaino.

Iš moterų muitininkai konfiskavo apie 6,5 kg kokaino.<br>JAV muitinė
Iš moterų muitininkai konfiskavo apie 6,5 kg kokaino.<br>JAV muitinė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2013, 7:40 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 8:13 PM

Dvi įtariamosios - Priscilla Pena ir Michelle Blassingale - bandė apgauti muitininkus, prisikrovusios kokaino pilnas sauskelnes. Sauskelnės idealiai atitiko jų figūras - plika akimi nebuvo galima įtarti, kad moterys ką nors galėtų slėpti po drabužiais. Tačiau narkotikus užuodę sureagavo tarnybiniai šunys.

Lagaminuose muitininkai nieko nerado, tačiau apklausoje P. Pena atrodė itin susinervinusi. Iškratę moterį pareigūnai aptiko įtartinai suklijuotus vystyklus, o juose – kvaišalus. P. Pena išdavė, kad keliavo kartu su M. Blassingale. Iškratę ir ją, muitininkai rado panašias kokaino pilnas sauskelnes. Iš moterų muitininkai konfiskavo apie 6,5 kg kokaino.

Abi moterys bus baudžiamos už narkotikų kontrabandą.

JFK oro uoste ne pirmą kartą sulaikomi nevykėliai kontrabandininkai. Sausio 12 d. pro muitininkus nepraslydo Luz Massiel Perez Arlequin. Jos bagaže pareigūnai rado kokaino prikimštus sportbačius ir liemenėlę.

Pernai muitininkai sulaikė oro uosto darbuotoją, bagažo krovėją, Victora Bourneą. Kartu su korumpuotų bendradarbių komanda V. Bourneas 2000-2009 metais į Ameriką pargabeno ne mažiau 149 kg kokaino.

Parengė Dovilas Bukauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.