Išvengusi mirtino gaisro brazilė po savaitės žuvo autokatastrofoje

Viena jauna brazilė, per stebuklą išsigelbėjusi nuo 238 žmones pražudžiusio gaisro naktiniame klube „Kiss“, neišvengė tragiškos lemties. 21 metų Jessica de Lima Rohl savo išsaugota gyvybe džiaugėsi vos savaitę. Ankstyva mirtis merginą užklupo automobilio katastrofoje. Apie tai rašo naujienų portalas newsru.com, remdamasis brazilų leidiniu „Terra“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2013, 3:39 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 9:55 AM

J. de Lima Rohl aktyviai prisidėjo prie studentų diskotekos, kuri sausio 26-osios vakare prasidėjo Santa Marijos mieste, organizavimo.   Publiką šokdinusi muzikos grupė bandė pademonstruoti triuką su pirotechnika. Tačiau mėginimas buvo nesėkmingas: užsidegė naktinio klubo lubos, liepsnos išplito per keletą sekundžių, o šimtai studentų užtroško aitriuose dūmuose.

Nenujausdama artėjančios nelaimės Jessica pardavinėjo bilietus į šventę ir pati ketino joje dalyvauti.

Tačiau paskutinę akimirką persigalvojo. Jos sprendimą neiti linksmintis lėmė širdies draugo iš Toledo miesto, 20-mečio Adriano Stefanelio įkalbinėjimai pasilikti namuose. Mergina nutarė elgtis taip, kaip prašė jos mylimasis.

Kitą dieną sužinojusi apie tragediją Jessica buvo šokiruota ir ilgai negalėjo patikėti, kad per atsitiktinumą išsigelbėjo nuo mirties. Pasak A. Stefanelio tėvo, gyvenančio šalia Santa Marijos esančiame Silveira Martinso miestelyje, mergina nežinojo, kaip bedėkoti savo vaikinui, ir vadino jį savo angelu sargu. O Adriano buvo laimingas.

Tiesa, vos sužinojęs apie gaisrą vaikinas labai išgyveno. Jis verkdamas paskambino tėvui, nes manė, kad į diskoteką išėjo jo 16-metė sesuo. Tačiau tėvas Adriano nuramino, pasakęs, kad ji taip pat nusprendė pasilikti namuose.

Praėjusią savaitę Adriano ketino grįžti iš Toledo į savo gimtąjį miestelį, kur gyvena jo tėvai. Vaikinas norėjo būti arčiau savo mylimosios iš Santa Marijos. Trokšdama kuo greičiau pasimatyti su širdies draugu, Jessica pati atvyko jo pasitikti į Toledą. Šiame mieste Adriano turėjo darbą.

Pora praėjusio šeštadienio vakarą drauge leidosi į 130 km kelionę namo. Buvo praėjusi lygiai savaitė po gaisro klube „Kiss“. Tačiau vos įvažiavęs į greitkelį, jų „Volkswagen Golf“ susidūrė su sunkvežimiu. Jessica nuo sužalojimų mirė sumaitotame automobilyje, o jos vaikino gyvybė užgeso ligoninėje. Tai įvyko 21-ojo Adriano gimtadienio išvakarėse.

„Adriano visada mums sakydavo, kad jaučiasi vienišas, ir kai tik uždirbs pinigų, iškart grįš pas mus. Jis grįžo, bet ne taip, kaip mes planavome. Tačiau kai žmogaus misija baigiasi – ar gaisre naktiniame klube, ar automobilio avarijoje – mums daugiau nieko nelieka, kaip paklusti Dievo valiai“, - žurnalistams sakė gedintis 48 metų vaikino tėvas.

Jis pridūrė, kad jaunuoliai bus palaidoti šalia vienas kito Silveira Martinso miestelyje.

Parengė Eglė Buitkienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.