Prancūzijoje jautienos produktuose taip pat aptikta arklienos

Keli didžiausi Prancūzijos

Praėjusią savaitę bendrovė „Findus“, kuri iš parduotuvių atšaukė savo gaminamą šaldytą lazaniją, pareiškė ketinanti bylinėtis su Prancūzijos tiekėjais.<br>„Reuters”
Praėjusią savaitę bendrovė „Findus“, kuri iš parduotuvių atšaukė savo gaminamą šaldytą lazaniją, pareiškė ketinanti bylinėtis su Prancūzijos tiekėjais.<br>„Reuters”
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 11, 2013, 8:49 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 5:04 AM

Prancūzijos valdžia pažadėjo artimiausiomis dienomis atlikti tyrimą.

Praėjusią savaitę bendrovė „Findus“, kuri iš parduotuvių atšaukė savo gaminamą šaldytą lazaniją, pareiškė ketinanti bylinėtis su Prancūzijos tiekėjais, tiekusiais produktus, kuriuose aptikta arklienos.

Tuo tarpu Didžioji Britanija atsisakė įvesti embargą mėsos importui iš Europos Sąjungos (ES) šalių, kaip tą siūlė vienas įtakingas Britanijos parlamento narys.

2013 m. sausį mėsainiuose su jautiena, parduodamuose Britanijos ir Airijos prekybos centruose, buvo aptikta arklių DNR pėdsakų. Gamyba įmonėje „Silvercrest Foods County Monaghan“ sustabdyta, kol bus paskelbti tyrimų rezultatai. Vėliau sutartį su šia kompanija nutraukė korporacija „Burger King“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.