Rusijoje tėvai nufilmavo auklę, žiauriai mušančią kūdikį (video)

Rusijos Krasnojarsko Oktiabrskij rajono teismas paskelbė nuosprendį auklei, kuri žiauriai mušė jai patikėtą kūdikį, rašo newsru.com.

Kartą motina grįžo namo ir pamatė, kad mažylis labai užsiverkęs ir supamojoje kėdutėje guli veidu žemyn.<br>Youtube
Kartą motina grįžo namo ir pamatė, kad mažylis labai užsiverkęs ir supamojoje kėdutėje guli veidu žemyn.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2013, 10:45 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:22 PM

55 metų moteris buvo sugauta nusikaltimo vietoje pasitelkus slaptą kamerą. Auklei teismas skyrė 3 mėnesius viešųjų darbų, taip pat 15 proc. savo atlyginimo ji turės sumokėti valstybei. Nukentėjusio kūdikio tėvams auklė turės sumokėti 100 tūkst. rublių.

Krasnojarsko gyventojų šeimoje auklė dirbo jau šešerius metus. 2012 m. šeimai gimė trečias vaikas, ir tėvams vėl prireikė auklės paslaugų. Jie paprašė auklės po keletą valandų per dieną prižiūrėti jauniausiąjį jų sūnų.

„Kartą motina grįžo namo ir pamatė, kad mažylis labai užsiverkęs ir supamojoje kėdutėje guli veidu žemyn“, - pasakojo policija. Paklausta apie tai auklė atsakė, kad tėvai mažylį labai išlepinę, jis nuolat verkia ir prašosi ant rankų.

Tėvai sunerimo. Pakalbėję su vyriausiuoju sūnumi, jie išsiaiškino, kad auklė su mažyliu elgiasi šiurkščiai, net muša jį. Norėdami išsiaiškinti situaciją, tėvai viename iš kambarių pastatė vaizdo kamerą.

Po kelių dienų tėvai peržiūrėjo įrašą ir pamatė, kaip į kambarį su vaiku įeina auklė. Iš savo ūgiui lygaus aukščio ji meta mažylį į supamąją kėdutę ir koja trinkteli per nugarą. Tada atsisėda ant sofos priešais televizorių ir pradeda valgyti nekreipdama į vaiką jokio dėmesio.

Kai mažylis pradeda verkti, auklė pradeda jį mušti per galvą. Po eilinio antausio užkloja vystyklu, o kai vaikas jį nusimeta, vėl trenkia per galvą.

Pamatę tokį elgesį su jų vaiku, Krasnojarsko gyventojai kreipėsi į policiją. Buvo iškelta baudžiamoji byla.

Auklė kaltę pripažino, todėl maksimali bausmė, siekianti 40 tūkst. rublių baudą ir 3 mėnesius arešto, nebuvo skirta.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.