JAV kantri muzikos žvaigždė M. McCready pasitraukė iš gyvenimo

JAV kantri muzikos dainininkė Mindy McCready, tarp kurios dainų

Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters“, AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 18, 2013, 11:50 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 4:10 PM

Policija 37 metų atlikėją, kurios „platininę“ karjerą temdė piktnaudžiavimas narkotinėmis medžiagomis ir bandymai žudytis, rado negyvą jos namo verandoje Arkanzaso miestelyje Heber Springse.

Pareigūnai buvo iškviesti į įvykio vietą sekmadienio popietę, gavus pranešimą apie pasigirdusius šūvius.

„Panelė M. McCready buvo paskelbta mirusia įvykio vietoje nuo vienintelės šautinės žaizdos, kurią veikiausiai ji padarė pati sau“, - sakoma pranešime, kurį išplatino Kliberno apygardos šerifo biuras.

Dainininkė, kuri pranešime įvardijama kaip Melinda Gayle McCready, paliko du sūnus, kurių vienam - tik 10 mėnesių, pranešė televizija CNN.

M. McCready, tarp kurios albumų yra „Ten Thousand Angels“ ir „If I Don't Stay the Night“, asmeninis gyvenimas taip pat buvo komplikuotas - be jos piktnaudžiavimo ir bandymų žudytis šeimoje būta kivirčų ir tragedijos.

M. McCready mirė mėnuo po to, kai jos vaikinas, muzikos įrašų prodiuseris Davidas Wilsonas, buvo rastas miręs. Jis, kaip manoma, taip pat nusižudė.

Anksčiau šį mėnesį teisėjas nurodė dainininkei gydytis, nes susirūpinę šeimos nariai suabejojo jos pajėgumu pasirūpinti dviem sūnumis - šešerių Zanderiu ir metų dar neturinčiu Zayne'u.

Po dienos gydytojai paleido M. McCready ir ji grįžo namo 21 dienos ambulatorinio gydymo periodui.

Pastarieji keleri metai jai buvo sunkūs - pranešama, kad ji bandė žudytis 2008-aisias, kai buvo paguldyta į ligoninę perpjautais riešais ir išgėrusi kelias tabletes.

Fort Majerse Floridoje gimusi M. McCready vaikystėje dainavimo mokėsi vietos sekmininkų bažnyčioje. Būdama 18-os ir norėdama pradėti kantri dainininkės karjerą ji persikraustė į Našvilį Tenesyje, nurodoma allmusic.com.

Jos 1996 metų debiutinis albumas „Ten Thousands Angels“ sulaukė sėkmės - jo buvo parduota 2 mln. egzempliorių. Paskui buvo išleisti dar keturi studijiniai albumai.

Tačiau asmeninis gyvenimas klostėsi ne taip sklandžiai. 2004 metais ji buvo nuteista už sukčiavimą dėl receptinių vaistų, jai buvo paskirtas bandomasis laikotarpis, dėl kurio taisyklių pažeidimo ji po trejų metų buvo atsidūrusi kalėjime.

Didėjant asmeninėms problemoms ji įsivėlė į ginčus dėl 2006 metais gimusio Zanderio globos. 2011 metų lapkritį ji su Zanderiu iš Floridos pabėgo į Arkanzasą. M.McCready motina, kuriai buvo paskirtos vaiko globos teisės, pateikė pareiškimą dėl dingusio asmens ir atgavo globą.

M. McCready dalyvavo televizijos šou „Celebrity Rehab with Dr. Drew“.

Kaip rašoma jos biografijoje, kuri skelbiama VH1 interneto svetainėje, ji yra sakiusi, jog vienintelė tikra jos priklausomybė yra smurtiniams santykiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.