Šokėja A. Voločkova: „Maskvos balerinos pardavinėjamos oligarchams“

Aistros Maskvos Didžiajame teatre nerimsta. Buvusi balerina Anastasija Voločkova televizijos laidoje pareiškė, kad Didžiojo teatro balerinos būdavo verčiamos teikti sekso paslaugas Rusijos oligarchams, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-18 21:03, atnaujinta 2018-03-09 18:25

Televizijos laidos vedėja pasakė girdėjusi apie tai gandus ir paprašė A. Voločkovos juos patvirtinti ar paneigti. Balerina atšovė, kad tai ne gandai, o absoliuti tiesa.

„Man skambino merginos, kai mane jau buvo atleidę, ir pasakojo tiesiog siaubingus dalykus. Viskas prasidėjo tada, prieš 10 metų – dabar viskas kur kas blogiau“, - pasakojo A. Voločkova. Vedėja nusistebėjo, kodėl merginos turėjo skambinti ir pasakoti – nejaugi pati A. Voločkova nematė, kas vyksta teatre? Nuo tiesaus atsakymo balerina išsisuko, susitelkdama į patį balerinų privertimo lydėti turtingus vyrus faktą.

„Tai vyksta šitaip: merginas tiesiog pagal sąrašiuką kviečiasi administratorius, neminėsiu jo pavardės, tai labai žinomas Didžiajame teatre žmogus. Ir kiekvienai aiškina – tu eini į šitą vakarėlį, į banketą, su pratęsimu, su lova, su visais reikalais“, - pasakojo A. Voločkova.

Vedančiajai paklausus, su kuo, balerina atsakė: „Su tam tikrais oligarchais. Su įvairiais žmonėmis: vienas yra patikėtinių tarybos narys, kitas tiesiog organizavo tą vakarėlį“. Tokie vakarėliai, pasak A. Voločkovos, vykdavo ne naktiniuose klubuose: „Nuomodavo Versalį“.

Kai kurios balerinos išdrįsdavo paklausti, kas bus, jeigu jos nesutiks. Tada joms buvo žadamos problemos Didžiajame teatre. Kartu laidoje dalyvavęs baleto primarijus Nikolajus Ciskaridzė kolegės klausėsi tylėdamas ir jos žodžių nei patvirtino, nei paneigė.

Teatro spaudos atstovė kol kas negalinti komentuoto eteryje nuskambėjusių balerinos žodžių.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.