Maskvos teatro skandalai tęsiasi - N. Ciskaridzės bute išlaužtos durys

Maskvoje nežinomi užpuolikai išlaužė Didžiojo teatro primarijaus Nikolajaus Ciskaridzės buto spynas, tačiau į butą neįėjo ir nieko nepavogė. Policija neatmeta galimybės, kad incidentas gali būti susijęs su skandalu, kilusiu dėl Didžiojo teatro baletmeisterio Sergejaus Filino užpuolimo. N. Ciskaridzės pavardė ne kartą skambėjo žiniasklaidoje, pranešant apie meno vadovo užpuolimą apliejant sieros rūgštimi, taip pat jis buvo apklausiamas policijoje, rašo newsru.com.

Nikolajaus Ciskaridzės bute - gausybė nuotraukų ir apdovanojimų, kurie rodo artisto pasiekimus.<br>V. Ščiavinskas
Nikolajaus Ciskaridzės bute - gausybė nuotraukų ir apdovanojimų, kurie rodo artisto pasiekimus.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2013, 4:36 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:53 AM

Dėl N. Ciskaridzės buto durų išlaužimo iškelta baudžiamoji byla, įtariant pasikėsinimą apvogti.

Pasak tyrėjų, ketvirtadienį vakare N. Ciskaridzė parvyko namo, atidarė pirmąsias duris, o antrųjų atidaryti nepavyko dėl sugadintos spynos. Šokėjas iškvietė aptarnaujančios firmos specialistus, kad jie atidarytų duris, ir kreipėsi į policiją. Apžiūrėjus paaiškėjo, kad spynos cilindrai tikrai sugadinti, bet, kol nebuvo šeimininko, niekas iš pašalinių į jo butą nebuvo patekęs.

Tyrėjai neatmeta galimybės, kad įvykis gali būti susijęs su skandalu Maskvos Didžiajame teatre ir nusikaltėlių tikslas buvo ne brangenybės ir pinigai, o kažkokie dokumentai. Taip pat gali būti, kad norėta N. Ciskaridzę įbauginti ar surengti provokaciją.

Anksčiau buvo pranešta, kad S. Filinas N. Ciskaridzę minėjo tarp žmonių, kurie gali būti susiję su jo užpuolimu. Primarijus buvo apklaustas. Pats N. Ciskaridzė, kalbėdamas apie tai televizijos eteryje, sakė, kad tyrėjas prisipažino nesuprantantis, kodėl jį klausinėja.

Televizijos laidoje N. Ciskaridzė taip pat išsakė abejonių, ar S. Filino sužalojimai iš tiesų tokie sunkūs, kaip pranešama.

Primarijus taip pat minėjo, kad būtų nieko prieš vadovauti Maskvos Didžiajam teatrui. Teatro generalinis direktorius į tai atsakė, jog tam, kad taptum Didžiojo teatro vadovu, neužtenka vien skandalingumo ir šlovės, tam reikia ir kitų savybių.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.