Tarną prievartavęs ir nužudęs Saudo Arabijos karaliaus anūkas kalės namuose

Saudo Arabijos karaliaus Abdullah anūkas parskraidintas į kalėjimą tėvynėje. Čia vyras toliau atlikinės Jungtinėje Karalystėje jam paskirtą kalėjimo iki gyvos galvos bausmę už tarno nužudymą per orgiją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2013, 3:18 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:08 PM

Nusikaltimą princas Saudas bin Abdulazizas bin Nasiras įvykdė 2010 metais vieno prabangaus Londono viešbučio kambaryje, rašo „Daily Mail“.

Saudo Arabijos karališkosios šeimos narys nužudė savo tarną Bandarą Abdullah Abdulazizą per sadistinę orgiją, kurios metu smurtauta ir naudota lytinė prievarta.

Nusikaltimas įvykdytas po to, kai vyrai kartu praleido Valentino dienos vakarą, per kurį buvo vartojami alkoholiniai gėrimai.

Skrodimas parodė, kad tarnui buvo smarkiai smogta į galvą, pažeistos jo smegenys. Taip pat rimtai sužeistas aukos kaklas, ausys, ant skruostų pastebėta įkandimo žymių.

Per teismą paaiškėjo, kad princas dažnai naudodavosi vyrų palydovų paslaugomis ir naršydavo gėjams skirtus interneto puslapius.

Tačiau karaliaus Abdullah anūkas neigė esantis homoseksualus. O jo teisininkai tikino, kad dėl įtarimų homoseksualumu Saudo Arabijoje jam galėtų grėsti mirties bausmė.

2010 metais karaliaus Abdullah anūkas buvo pasodintas į kalėjimą Londone. Vyras įkalintas iki gyvos galvos.

Mažiausiai už grotų jis turi praleisti 20 metų.

Trečiadienį 36 metų princas S.A.bin Nasiras buvo išskraidintas tęsti bausmės į Saudo Arabiją. Vienas susitarimo dėl kalinio perkėlimo į tėvynę punktų – Saudo Arabijoje jis turi atlikti visą jam paskirtą bausmę.

Žiniasklaidai pasiteiravus, kokių priemonių buvo imtasi, kad princas Saudo Arabijoje nebūtų persekiojamas dėl savo homoseksualumo, arba priešingai, nesulauktų išskirtinio dėmesio dėl savo kilmės, britų pareigūnai tik atsakė, kad dabar nuteistojo bausmės atlikimu rūpinsis Saudo Arabija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.