S. Bersluconi teisme nori liudyti gražuolė šokėja

Dėl lytinių santykių su

Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 4, 2013, 6:48 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:14 PM

Viena protestuodama prie teismų rūmų Milane Maroke gimusi egzotiškų šokių šokėja Karima El-Mahroug, dar žinoma kaip Ruby Rubacuori (Rubi Širdžių Daužytoja), pareiškė, kad prokurorai ir žiniasklaida ja „manipuliuoja“.

Nors K. El-Mahroug pavardė įtraukta į gynybos ir kaltintojų liudytojų sąrašus, tačiau iki šiol teisme niekas iš jų jos neapklausė ir teisėjai remiasi ankstesniais jos parodymais policijai.

„Noriu tikro teisingumo“, - sakė elegantiškai apsirengusi dvidešimtmetė, skaitydama iš anksto paruoštą pareiškimą ir laikydama plakatą su užrašu „Noriu apsiginti nuo melo ir prietarų“.

„Noriu, kad žmonės žinotų, jog kalta yra spauda, nes jie skaudina mane, norėdami pasiekti Silvio Berlusconi, - sakė ji. - Aš esu charakterizuojama kaip kažkas, kas nesu, - kaip prostitutė“.

„Visada neigiau turėjusi lytinių santykių už pinigus, o ypač su Silvio Berlusconi, - pridūrė ji.- Būdama 17-os aš beveik nežinojau, kas tas Berlusconi. Dabar aš suvokiu, kad prieš jį vyksta karas, kuris manęs neliečia“.

K. El-Mahroug į teismą atvyko sausį, prieš tai praleidusi du teismo posėdžius dėl atostogų Meksikoje, tačiau jos parodymai taip ir nebuvo išklausyti.

S. Berlusconi yra teisiamas už tai, kad būdamas premjeru jis mokėjo K. El-Mahroug už lytinius santykius, kai jai buvo vos 17.

S. Berlusconi taip pat kaltinamas viršijęs savo įgaliojimus, kai darė spaudimą policijai, siekdamas ištraukti K.El Mahroug iš arešto, kai mergina buvo suimta 2010 metais dėl smulkios vagystės.

76-ių S. Berlusconi visus kaltinimus neigia. Jeigu jo kaltė būtų įrodyta, jam grėstų iki 12 metų laisvės atėmimo bausmė, nors jis greičiausiai išsisuks nuo įkalinimo, vadovaujantis nuostatomis dėl bausmių skyrimo vyresniems nei 70 metų nuteistiesiems už nesmurtinius nusikaltimus.

Per tris du dešimtmečius besitęsiančią savo politinę karjerą S. Berslusconi jau tris kartus buvo Italijos vyriausybės vadovas, o vasario mėnesį jo centro dešiniųjų koalicija liko antroje vietoje per visuotinius rinkimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.