Šanchajaus cirke meška žiūrovų akivaizdoje sudraskė beždžionę (video)

Šanchajuje per cirko pasirodymą dresuota meška, važinėjusi po areną dviračiu su dviem beždžionėmis, staiga puolė vieną jų ir žiūrovų akivaizdoje sudraskė, praneša „Daily Mail“. Vienas žiūrovas nufilmavo tragišką incidentą ir įrašą paskelbė „Youtube“. Įraše matyti, kaip dresuotojai, susodinę ant dviračių dvi mažas beždžiones ir didelę juodą mešką, verčia juos važinėti ratu, grojant linksmai muzikai ir skambant džiaugsmingiems vaikų šūksniams.

Nebejudančią beždžionę iš meškos nasrų pavyko išplėšti tik beveik po minutės.<br>Youtube
Nebejudančią beždžionę iš meškos nasrų pavyko išplėšti tik beveik po minutės.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2013, 4:52 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:19 AM

Bet apvažiavus du ratus matyti, kad kažkas ne taip. Viena beždžionė pasuka į arenos centrą – vėliau paaiškėja, kad tai ją išgelbėjo. Antroji, pasukusi šiek tiek į šoną nuo takelio, sustoja ir krenta nuo dviračio. Dresuotojas, esantis šalia nukritusios beždžionės, iš karto skuba jai į pagalbą, bet meška reaguoja žaibiškai – nušoka nuo savo dviračio ir puola beždžionę pirmiau, nei dresuotojas spėja ją apginti.

Du dresuotojai ir konferansjė bando atimti beždžionę iš meškos, netgi daužo plėšrūnę lazdomis, bet nesėkmingai. Meška laiko beždžionę nagais ir dantimis. Nebejudančią beždžionę iš meškos nasrų pavyksta išplėšti tik beveik po minutės. Antroji beždžionė pabėga iš ringo ir atsiperka tik lengvu išgąsčiu.

Manoma, kad tragedija įvyko Šanchajaus Laukinių gyvūnų parke, kuris išgarsėjo 2006 m., kai surengė vadinamąją Žvėrių olimpiadą.

Gyvūnų teisių gynėjai ne kartą kritikavo šį renginį.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.