JAV moterų pagrobėjo broliai tikisi, kad jis supus kalėjime

Interviu broliai sakė nežinoję, kas vyksta.

Broliai sakė, kad niekada nebuvo nuėję už Arielio (nuotraukoje) namų virtuvės, kur buvo kalinamos moterys.<br>AP
Broliai sakė, kad niekada nebuvo nuėję už Arielio (nuotraukoje) namų virtuvės, kur buvo kalinamos moterys.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

May 13, 2013, 7:13 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:22 PM

Jis yra „pabaisa. Kupinas neapykantos. Tikiuosi, kad jis supus tame kalėjime“, - sakė 50 metų Onilas Castro interviu televizijai CNN.

„Aš net nenorėčiau, kad jam būtų atimta gyvybė, - sakė jis kalbėdamas broliui gresiančią mirties bausmę. - Noriu, kad jis kentėtų kalėjime“.

„Jaučiu taip pat“, - pridūrė kitas kaltinamojo brolis 54-erių Pedro Castro.

Onilas ir Pedro buvo suimti praėjusią savaitę, netrukus po jų brolio Arielio Castro, kai Arielio namuose Klivlende, Ohajo valstijoje, buvo rastos trys prieš dešimtmetį dingusios moterys ir vienai jų nelaisvėje gimusi mergaitė.

Trys moterys - 27-erių Amanda Berry, 23-ejų Gina DeJesus ir 32-ejų Michele Knight - buvo aptiktos gegužės 6 dieną viename name Seimuro gatvėje Klivlande, netoli nuo tos vietos, kur jos buvo matytos paskutinį kartą prieš dešimt metų. Belaisvės buvo išgelbėtos, kai A. Berry sugebėjo prisišaukti kaimyną.

Pareigūnai netrukus paleido Pedro ir Onilą, neradus įrodymų, kad jie dalyvavo šiame nusikaltime.

Interviu broliai sakė nežinoję, kas vyksta.

„Nežinau, kaip mano broliui šitiek metų tai pavyko (nuslėpti)“, - sakė Pedro patikinęs, kad pats būtų įdavęs brolį, jeigu tik būtų ką nors žinojęs.

Broliai sakė, kad niekada nebuvo nuėję už Arielio namų virtuvės, kur buvo kalinamos moterys. Jie sakė, kad likusioje namo dalyje užuolaidos būdavo užtrauktos, visad būdavo įjungtas televizorius arba radijas, kurie slopindavo kitus garsus.

Tačiau broliai baiminasi, kad jiems niekada nepavyks atsikratyti įtarimų, kuriuos sukėlė jų suėmimas ir apie kurį buvo pranešta viešai, parodant nufilmuotus jų veidus.

Abu broliai ir jų 71-erių metų motina dabar yra priversti slapstytis. Pasak jų, žmonės svaido akmenis į jų namus ir internetu siuntinėja grasinamąsias žinutes, pranešė CNN.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.